Замисъл за хорна с Фостекс ФЕ206Е
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Етера е отработен момент, докато 206... аз лично не съм чул нито една рупорна конструкция с него, която да ми е харесала като звук... сигурно толкова са му възможностите на тоя драйвер.oceanman написа:Интересно ми е, някой взема ли под внимание Т/С параметрите, за да оптимизира КОНкретния говорител за Конкретна хорна....Етера какво общо има по параметри с фостекса-Нищо...Че ще свирне, ще свирне, спор няма, ама...
И понеже поредните хорни с етери минаха в раздел "done", в последствие ми ги поискаха срещу пари и станаха "sold"... знам какво видях по лицата на хората, които ги слушаха...
Човек не ходи на луната за пясък, след като пясък има на съседния плаж

5853 Labs
SE valve amps.

SE valve amps.

-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Незнам защо но нещо много ме съмнява това да е истина...или по скоро ми се иска да не еortho написа:Относно цената 2 х 83+$ + 7-9% локални данъци = <300 лева
- това как да е , ама след като им написах писмо ми отговориха, че до европа не пращали, щото не пристигали!!????!!.
В 21-ви век сме и още не сме част от света - АМАН !!!
dr.ivo

Ти точно за този модел на Фостекс ли си им писал (ФЕ206Е) и те какво точно са ти казали...2х83$ +7-9% данъци,а да не забравяме също и 20 % ДДС за стоки над 100 $

Не съм наясно много с политиката им,затова моля някой който е поръчвал от там да сподели как става това най лесно и без риск да не получиш поръчката...Благодаря
п.п.Че ще са големи ковчезите,така ще е спор няма.И без това имам подобно нещо вкъщи.Прежалил съм мястото вече.Дидо ако мислиш че по малкия драйвер на фостекс ще се представи по добре от 206-цата,в което малко се съмнявам (сравнявам ги на симулация,което не е обективно,но за обща престава какво може да се очаква става) предложи конструктивно оформление за него,аз нещо се затормозявам с хода,голям е и немога да го смъкна в нормите..

- ortho
- има опит
- Обратна връзка:
Ми единственият логичен вариант е този, който си упоменал - купува ти ги някой, който си идва и ти му възстановяваш сумата. Като ги турне в багажа, може и да не се наложи плащане на разни разходи.
Ей това ми написаха
I'm sorry, we do not mail speakers to Europe as the package usually gets lost in transit.
Немам думи
Ей това ми написаха

I'm sorry, we do not mail speakers to Europe as the package usually gets lost in transit.
Немам думи

- Simonov
- има известен опит
Никакви мита не се плащащт. За две бройки никой няма да се занимава да ти обмитява. Прди време майка ми се прибра от Австрия и домъкна два CD плейъра за кола без проблеми. Плюс това ако се пратят като колет или като подарък изобщо няма да минават през митницата.
Иза какви ДДС-та става въпрос? Вие купувате нещо което се изнася зад граница. Ако си купите нещо и решите да го изкарате зад граница ДДС-то ви се връща при предоставяне на фактура на границата. Плюс това ако цената не е с вкл. ДДС то това се упоменава ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!
Иза какви ДДС-та става въпрос? Вие купувате нещо което се изнася зад граница. Ако си купите нещо и решите да го изкарате зад граница ДДС-то ви се връща при предоставяне на фактура на границата. Плюс това ако цената не е с вкл. ДДС то това се упоменава ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!
- moni
- чете и пита
- Обратна връзка:
А бе не е точно така-Щатите са башка работа. Ако искаш ескпортна фактура трябва пък да платиш 30-40$ за оформяне на митнически износни документи!Simonov написа:Иза какви ДДС-та става въпрос? Вие купувате нещо което се изнася зад граница. Ако си купите нещо и решите да го изкарате зад граница ДДС-то ви се връща при предоставяне на фактура на границата. Плюс това ако цената не е с вкл. ДДС то това се упоменава ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!
Освен това не е много коректно да тормозиш хората да си ги сложат в багажа-все пак в самолета само 20кг. са безплатни. За кого по-напред. Нали и малко подаръци за близките трябва да има.
- velinski
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Сигурен ли си? Всичко над 50 USD/EUR минава под ножа, ако ще да е подарък от Дядо МразSimonov написа:Никакви мита не се плащащт. За две бройки никой няма да се занимава да ти обмитява. Прди време майка ми се прибра от Австрия и домъкна два CD плейъра за кола без проблеми. Плюс това ако се пратят като колет или като подарък изобщо няма да минават през митницата.
Има го и факторът мързел при митничарите и скъпа пратка може и да мине метър, но радко се случва
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
- moni
- чете и пита
- Обратна връзка:
Ако купуваш от частно лице, вероятно никакви документи няма да пътуват с пратката и е почти 100% сигурно, че по-скъпи дреболии ще минат метър на нашата митница.velinski написа: Сигурен ли си? Всичко над 50 USD/EUR минава под ножа, ако ще да е подарък от Дядо Мраз
Има го и факторът мързел при митничарите и скъпа пратка може и да мине метър, но радко се случва
Но ако купуваш от търговец, ще има фактура за истинската стойност на пратката и тогава няма мърдане. А по-ниска стойност не пишат, за да се застраховат при повреди или изгубване на пратката.
С две думи-търси от Европа.
- Simonov
- има известен опит
Много се отклонихме от темата ама...
спокойно можеш да хванеш някой твой приятел да ти изпрати говорителите като колет или малък пакет през USPS или UPS. Може да се ползва и DHL или InTime ама там цените са по дебели.
Последната пратка която получих от Щатите беше малко по голяма от картонената кутия на FE-166E. Никакви мита никакви глупости. Стандартна Air-mail small parcell post. Аналога на услугата "пратка на малък пакет" на Български Пощи.
спокойно можеш да хванеш някой твой приятел да ти изпрати говорителите като колет или малък пакет през USPS или UPS. Може да се ползва и DHL или InTime ама там цените са по дебели.
Последната пратка която получих от Щатите беше малко по голяма от картонената кутия на FE-166E. Никакви мита никакви глупости. Стандартна Air-mail small parcell post. Аналога на услугата "пратка на малък пакет" на Български Пощи.

- AlexKame
- трупа сериозен опит
- Обратна връзка:
Вече стана дума за тях в една тема...
Shark Art
Address:
15 Hristo Popovich Str., Varna 9000, Bulgaria
Telephone: (+359) 52-600172
Fax: (+359) 52-250578
Email: sharkart@audioshark.com
Web Site: http://www.audioshark.com
Ами да, те са дистрибутори на фостекс в БГ!
Но за да има намаление в цената, бройката трябва да е доста повече от 10
И при все това, чифта не е 400 кинта!!!
Shark Art
Address:

Алекс ,никой досега не е успял да купи нито един говорител от тия "дистрибутори" предполагам че и 10 броя няма да ги заинтересоватAlexKame написа:Вече стана дума за тях в една тема...
Shark Art
Address:

- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка: