Естествено Bojo, свирят супер... с единственото изискване да бъдат захранвани от по-качествен амп... не че искам да кажа нещо за DoZ-а но имам предвид да е поне клас А или лампи (или а-то на widow..

) а и има още нещо ... както при ТЛ-а дето го слушахме в лабораторията ти, така и тук колоните една от друга, а и слушателя трябва да са фронтално на не повече от метър-два...
А иначе аз сериозно имам нещо наум... да ги нося малките към София и тогава с удоволствие ще ги чуем всички заедно ... но на по бира този път от мен

че и една идея имам за едновременното прослушване на тези хорнички със ламбите на кики2002... ще е много готино... че може и ТЛ-ките да сравним с тези.... еха...
Иначе както отбеляза Русе не е толкова далече от София ... само 4 часа с автобус ...
Поздрави!
Ники
p.s. a и имам и друго предложение (наистина обективно) ако не ти се разкарва до Русе или нямаш търпение да чуеш малките, то спокойно можеш да се разбереш с alnico за едно прослушване на неговите... ако не си го направил вече де... Звука "излиза" по подобен начин, но къде къде по-слаб ... бегло копие е frs-a на неговите но все пак...
хм...или по-добре н'дей че след едно такова прослушване в Рачев може да се чудиш как мога да хваля толкова много малките...