Transmission Line с ARZ6604/8
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Ocean-e,ако ти кажа какво излиза на симулация...Грамофон свири майка плаче!Нещата се изгладиха чак при линия над 3 метра и вата в промишлени количества.И пак не е розово положението...4-омовият слиза по надолу и по безпроблемно,с 8-цата иска S0>2,за да слезе надолу и да няма мармалад.Ако с 6604 при обем 100-на литра и линия 270см нещата са повече от прилични,то тука не е така...
Back loaded horn му е майката!Имам някакво такова усещане...
Back loaded horn му е майката!Имам някакво такова усещане...
5853 Labs
SE valve amps.

SE valve amps.
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Цени
Както казах, за мен майката му е по-хубав драйвер, за да не правиш Ноевия ковчег. Освен ако дървото и труда ти не са безплатни. Просто по-свестен басов говорител, би ти спестил огромните размери на сандъка и не би те принудил да правиш непременно рупор.
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Sorry za keyboard-a,ama nikak ne me biwa s BDS-a,a pyk tuka s toq Mambo Shell nema takiwa extri kato phonetic...
Kircho,pustite shibani pari me prinuzhdawat da tyrsq pod wola tele i da si prawq celenasocheno po truden zhiwota
Nqmam izbor prosto,iskam Fe206E,ama ne mi stiska da izwadq 200$,t.e. nqmam otkyde
Taka,che prodylzhawam da se borq s tikwite,pyk i kato gledam,maj ne sym samo az
Zamislqm se obache mnogo seriozno za dislociraneto si,weroqtno w posoka Sofiq...
Kircho,pustite shibani pari me prinuzhdawat da tyrsq pod wola tele i da si prawq celenasocheno po truden zhiwota
Nqmam izbor prosto,iskam Fe206E,ama ne mi stiska da izwadq 200$,t.e. nqmam otkyde
Taka,che prodylzhawam da se borq s tikwite,pyk i kato gledam,maj ne sym samo az
Zamislqm se obache mnogo seriozno za dislociraneto si,weroqtno w posoka Sofiq...
5853 Labs
SE valve amps.

SE valve amps.
-
AdsBot [Google]
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Ami i az towa imah predwid-10-na litra closed vol za ARZ-ta+debelo wata
i TL za ARN,sreza okolo 180-200,che po bezproblemno e syglasuwaneto na niwata na dwata drajwera,pyk i sreza e w takyw diapazon,che nqma da se useti defaziraneto.Utre shte postna razmerite na boxa,geometriqta
po kysno-kato q nahwyrlqm s corela.
Mnogo prikazki izprikazwahme tuka,pyk nishto nalice.gledam che ima 600 i nagore pregleda na materiala,pyk realno nishto ne sme izwadili.
Az shte naglasq neshtata s mathcad 8 posle shte nakaram Niki da gi hwyrli na 2000,che da mozhem da gi postnem direktno tuka.
Pri mene e demo i nqma save funkciq.
Pri realna cena okolo 20 kinta za ARZ6604 i 25 kinta za ARN6614,driver-ite izlizat 90 kinta za dwata box-a.Ne e zle...
List PD4 izliza 15-16 kinta,okolo 100-120 litra,pri udwoqwane na predna i gorna stena shte otidam maksimum 2 lista+lepilo i wata-znachi sme na pari maksimum 150 kinta za nelosh box-pri wsichki skuchai shte swirne mnogo po dobre ot nqkoe konwencionalno Jamo za 500-600 kinta...
Zanchi shte sme swyrshili neshto polezno-dali sme nqkakyw priemliw wariant za hora s po skromni finansii.
i TL za ARN,sreza okolo 180-200,che po bezproblemno e syglasuwaneto na niwata na dwata drajwera,pyk i sreza e w takyw diapazon,che nqma da se useti defaziraneto.Utre shte postna razmerite na boxa,geometriqta
po kysno-kato q nahwyrlqm s corela.
Mnogo prikazki izprikazwahme tuka,pyk nishto nalice.gledam che ima 600 i nagore pregleda na materiala,pyk realno nishto ne sme izwadili.
Az shte naglasq neshtata s mathcad 8 posle shte nakaram Niki da gi hwyrli na 2000,che da mozhem da gi postnem direktno tuka.
Pri mene e demo i nqma save funkciq.
Pri realna cena okolo 20 kinta za ARZ6604 i 25 kinta za ARN6614,driver-ite izlizat 90 kinta za dwata box-a.Ne e zle...
List PD4 izliza 15-16 kinta,okolo 100-120 litra,pri udwoqwane na predna i gorna stena shte otidam maksimum 2 lista+lepilo i wata-znachi sme na pari maksimum 150 kinta za nelosh box-pri wsichki skuchai shte swirne mnogo po dobre ot nqkoe konwencionalno Jamo za 500-600 kinta...
Zanchi shte sme swyrshili neshto polezno-dali sme nqkakyw priemliw wariant za hora s po skromni finansii.
5853 Labs
SE valve amps.

SE valve amps.
- oceanman
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Е то приказките в крайна сметка ще доведат до нещо добро в случая,така,че е добре,че се изприказваха...Сега остава и реализацията...Мисля,че Джамото ще е смешно с въздействието,което ще се получи при този проект...И да наблегнеш на дизайна накрая...Не бързай,за свирене -ще свирне,сигурен съм,ама после дизайна трябва да е наред,за да могат и другите да се "палнат"
А аз ега работя по новия си проект,който ще е готов след новата година...
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: