Да напрайм едни ТЛ-чета

Съобщение
Автор
Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Да напрайм едни ТЛ-чета

#31 Мнение от Marian Lozev »

gbaykov, човек ти хорни слушал ли си . Ако не си ела някой ден на аудио сесия.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo

Аватар
Ivelin Braikov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#32 Мнение от Ivelin Braikov »

...няма да оставите човека да се порадва на предавателните линии... :)
(а те със сигурност още не са се разсвирили) :wink:
What would you attempt to do if you know you could not fail?

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#33 Мнение от Rumen Suvandjiev »

gbaykov написа: Много Чист и Верен бас много добре изразени и леко изпъкнали среди...
Както се казва, добре дошъл на следващото ниво.

gbaykov
чете
Обратна връзка:

#34 Мнение от gbaykov »

Много Много Много благодарности на хората помогнали ми да си направя нещо добро за слушане.
Благодаря на хората помогнали ми да прогледна и на тези който ми дадоха напътствия как се правят колони и какво да направя че да свирнат :)
Това е Най-Якия ФОРУМ за АУДИО и съм сигурен че тука има хора, който могат със знания и опит да засрамят много аудио инжинери работещи в компании като SONY; Infinity ; JBL ; tannoy - И други дето няма да ги споменавам щото не влизат в класацията (Koda Jamo и ..... ).
Може да не съм обективен щото са моя изработка, но с вашата подкрепа си направих тонколонки който в пъти са подобри от 90 процента от описаните не че нямам пари да си купя нещо готово ама ( като не те кефи как звучи не го купувай) съвет за тези дето си купуват колонки на цвят - колоните се слушат не се гледат .
Остава да направя и другата колонка щото сега имам само една ама с другата малко повече ще ексериментирам мисля да удължа малко линията имам 7 санта отдолу до дъното само чуя как ще звучи. това няма да ми повреди конструкцията и повечко ще си поиграя с ватата.
Понеже единия говорител басовия ета коефицента на говортеля е един а за долния бас е друг ще пиша тука какви са ми впечетленията това заради двата драйвера Може и два панела предни да направя да чуя и биемата как ще е в ТЛ биемката не звучи лошо в 30 литра тяло но като имам малко пошечко време ще си играя с нея :)
http://akustic.hit.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Правописа никога не е попречил на журналистите да напишат статия

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#35 Мнение от Marian Lozev »

Това е Най-Якия ФОРУМ за АУДИО и съм сигурен че тука има хора, който могат със знания и опит да засрамят много аудио инжинери работещи в компании като SONY; Infinity ; JBL ; tannoy - И други дето няма да ги споменавам щото не влизат в класацията (Koda Jamo и ..... ).
Хаха, много ти е беден примера.Отдавна знаем къде е истината, остана ни само да отваряме очи.

Поздрави и еваларка за написаното.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo

gbaykov
чете
Обратна връзка:

#36 Мнение от gbaykov »

Утре ще постна снимки на старите малки ТЛ чета ФРС - ките най-вероятно и на новите ама само едното и то незавършено - няма никакво покритие на ниво суров ХДФ както и на бас кенефните кутии имам и едни стари трилентови тела от времената на бг говорителите аз пак съм ги правил с брат ми само за визия :) снимки на старите малки Т
http://akustic.hit.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Правописа никога не е попречил на журналистите да напишат статия

Публикувай отговор

Обратно към “Хорни и ТЛ”