Да напрайм едни ТЛ-чета
- Marian Lozev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: Да напрайм едни ТЛ-чета
gbaykov, човек ти хорни слушал ли си . Ако не си ела някой ден на аудио сесия.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
- Ivelin Braikov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
...няма да оставите човека да се порадва на предавателните линии... 
(а те със сигурност още не са се разсвирили)
(а те със сигурност още не са се разсвирили)
What would you attempt to do if you know you could not fail?
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Както се казва, добре дошъл на следващото ниво.gbaykov написа: Много Чист и Верен бас много добре изразени и леко изпъкнали среди...
-
gbaykov
- чете
- Обратна връзка:
Много Много Много благодарности на хората помогнали ми да си направя нещо добро за слушане.
Благодаря на хората помогнали ми да прогледна и на тези който ми дадоха напътствия как се правят колони и какво да направя че да свирнат
Това е Най-Якия ФОРУМ за АУДИО и съм сигурен че тука има хора, който могат със знания и опит да засрамят много аудио инжинери работещи в компании като SONY; Infinity ; JBL ; tannoy - И други дето няма да ги споменавам щото не влизат в класацията (Koda Jamo и ..... ).
Може да не съм обективен щото са моя изработка, но с вашата подкрепа си направих тонколонки който в пъти са подобри от 90 процента от описаните не че нямам пари да си купя нещо готово ама ( като не те кефи как звучи не го купувай) съвет за тези дето си купуват колонки на цвят - колоните се слушат не се гледат .
Остава да направя и другата колонка щото сега имам само една ама с другата малко повече ще ексериментирам мисля да удължа малко линията имам 7 санта отдолу до дъното само чуя как ще звучи. това няма да ми повреди конструкцията и повечко ще си поиграя с ватата.
Понеже единия говорител басовия ета коефицента на говортеля е един а за долния бас е друг ще пиша тука какви са ми впечетленията това заради двата драйвера Може и два панела предни да направя да чуя и биемата как ще е в ТЛ биемката не звучи лошо в 30 литра тяло но като имам малко пошечко време ще си играя с нея
Благодаря на хората помогнали ми да прогледна и на тези който ми дадоха напътствия как се правят колони и какво да направя че да свирнат
Това е Най-Якия ФОРУМ за АУДИО и съм сигурен че тука има хора, който могат със знания и опит да засрамят много аудио инжинери работещи в компании като SONY; Infinity ; JBL ; tannoy - И други дето няма да ги споменавам щото не влизат в класацията (Koda Jamo и ..... ).
Може да не съм обективен щото са моя изработка, но с вашата подкрепа си направих тонколонки който в пъти са подобри от 90 процента от описаните не че нямам пари да си купя нещо готово ама ( като не те кефи как звучи не го купувай) съвет за тези дето си купуват колонки на цвят - колоните се слушат не се гледат .
Остава да направя и другата колонка щото сега имам само една ама с другата малко повече ще ексериментирам мисля да удължа малко линията имам 7 санта отдолу до дъното само чуя как ще звучи. това няма да ми повреди конструкцията и повечко ще си поиграя с ватата.
Понеже единия говорител басовия ета коефицента на говортеля е един а за долния бас е друг ще пиша тука какви са ми впечетленията това заради двата драйвера Може и два панела предни да направя да чуя и биемата как ще е в ТЛ биемката не звучи лошо в 30 литра тяло но като имам малко пошечко време ще си играя с нея
http://akustic.hit.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Правописа никога не е попречил на журналистите да напишат статия
- Marian Lozev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Хаха, много ти е беден примера.Отдавна знаем къде е истината, остана ни само да отваряме очи.Това е Най-Якия ФОРУМ за АУДИО и съм сигурен че тука има хора, който могат със знания и опит да засрамят много аудио инжинери работещи в компании като SONY; Infinity ; JBL ; tannoy - И други дето няма да ги споменавам щото не влизат в класацията (Koda Jamo и ..... ).
Поздрави и еваларка за написаното.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
gbaykov
- чете
- Обратна връзка:
Утре ще постна снимки на старите малки ТЛ чета ФРС - ките най-вероятно и на новите ама само едното и то незавършено - няма никакво покритие на ниво суров ХДФ както и на бас кенефните кутии имам и едни стари трилентови тела от времената на бг говорителите аз пак съм ги правил с брат ми само за визия
снимки на старите малки Т
http://akustic.hit.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;