Чесно още не ми се е изяснила идеята нали точно как да го направя
Най вероятно ще е на крачета хромирани и отдолу дъска фезована по ъглите с дъгичка
Виждал съм хубави стилни краченца в М Брикулаж ама не знам колко кинта са

По-скоро в обратния случай басът ще стане неконтролиран. въобще при TL не бива да изпадаме в лакомия за бас. Балансът е най-важното.gbaykov написа:Няма ли да се изгуби дълбочината на очаквания бас ?
Да, по-добре ще бъде.gbaykov написа:На мен също ми се вижда доста обемиста кутията и ако още един човек ме посъветва ще сваля от широчината на колоната
Ватата е достатъчна. Важно е разположението, което трябва да определиш експериментално. Въобще настройката на ватата е бавен процес, но като стане няма да съжаляваш за загубеното време.gbaykov написа:За демп матерял за сега съм го замислил на два слоя да се сдобия с малко деколин ...
Тук нещата не опират до здравина и съпроматът няма да помогне. Единственият проверен начин е да се удебелят стените. След като сме изпробвали контура и той е сполучлив, просто залепваме още по един лист от всички страни. Да не забравяме и тавана!gbaykov написа:Още не съм измислил и как да окрепя кутията отвътре мисля сега за вариянт с някакви летвички .... според Съпромата (Съпротивление на матерялите) ще свършат страхотна работа по укрепването
Болкитът ще се разтече. Има по-подходящ материал - нещо като битум, който се самозалепва.gbaykov написа:Понеже биемата е с тенекиен корпус обмислям да наслоя (малко - много) колкото ми изглежда разумно болкит по тялото на говорителя чувал съм че се трепят резонанси така доста сполучливо . какво мислите има ли смисъл пробата

С тоя болкит ме върна в 1989 година, дето бях развил винтовете и пак ня успях да сваля ниските на едни Бг колони.gbaykov написа:
Понеже биемата е с тенекиен корпус обмислям да наслоя (малко - много) колкото ми изглежда разумно болкит по тялото на говорителя чувал съм че се трепят резонанси така доста сполучливо .

Nanko Rusev написа:Истинските шпайкове са при Божо ама и струват истински пари

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост