Няма да споря с вас !!!
Не ме съдете , просто не обичам да ми говорят с клечка за зъби в уста ...

Поздрави : Момчил
Големите хорни се расвирват доста бавно , при мен първите 50 часа нямаше ниски , чак след време се оправиха нещата .....Daniel Petrov написа: Има и още нещо - говорителите въпреки това, че са работили, не бяха разсвирени.
Fostex 206Е наистина се разсвирват бавно.Daniel Petrov написа:Има и още нещо - говорителите въпреки това, че са работили, не бяха разсвирени.
Абсолютно вярно.Marian Lozev написа: И друго , играта с камерата май е неизбежна .![]()
Не е задължително и много зависи от драйвера.Marian Lozev написа:Румене задължително ли е да има вата , мислех че е лош фактор за звука за подобен вид акустика , но ще пробвам.
Русине, ламинарни и турболентни са потоците при флуидите, не виждам как звуковата вълна може да си я представим като флуид.Rusin Atanasov написа:Здравейте,
по въпроса с разпорката, как се отразява използването на различни форми на нейното сечение, от чертежа се вижда и някакъв ъгъл на атака, който променя въздушният поток?
Тръгвам от следното: без разпорка звуковите вълни преминават през устата ламинарно, а при наличието на разпорка би трябвало да има някаква турболентност в зависимост от нейният профил и ъгъла на атака. Ако се взаимства от аеродинамиката и се направи разпорката по аеродинамична няма ли нейното негативно действие да е по-малко?
Точно така, просто нямат нищо общо (имат де, но не в лош смисъл).Angel Dimitrov написа:Турболенция и звук .... някак си , изобщо не се връзват
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта