Ползвам готов проект.
Ако някой има интерес за подробности ще пиша.
Свирят доста прилично.
Здравейте.Miroslav Danov написа:И на мен ми изглежда странно това демпване. Не знам какъв е този проект, ама и порта сякаш е малко дълъг - като за басрефлекс, и това пространство под него защо ли е. Финишът е страхотен наистина.icko написа:Красиви са но айде разкрии тайната на демпването.Моля.
Милен Гогов ,щом знаеш толкова ,защо не покажеш какво си направил.Носят се слухове че непрестанно твориш нещоMilen Gogov написа:В магазина на Визатон, на Пиротска я има тази вата с пирамидките, аз съм купувал същата за около 22лв един лист
Здравей Николай.Nikolay Savov написа:Пинко ,как ще опишеш звученето на тази AC.
А попита ли Валери дали има нещо против да публикуваш този проект?pinko написа:Използвал съм готов проект, взет от VISATON на Пиротска от където е и закупен говорителя ( TB-speakers w6-623c) и ватата и пенопориуретана
Преди всичко TL конструкциите нямат компресионна камера.pinko написа:Има и High-end вата в компресионната камера.
H във физиката е означение за Хенри.pinko написа: Свирят доста добре като се има впредвид че говорителя е от 46Н а сега е околу 25Н:)
За това ще ти е необходимо да изчислиш съвсем различен филтър и да си сигурен, че мидбасът е линеен поне до 8HKz.pinko написа: Дали да заменя високочестотните с едни ВДЛ 40-4?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта