Удачно ли е ТЛ или Хорна само за ниски честоти?

Съобщение
Автор
Аватар
Ivelin Braikov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#16 Мнение от Ivelin Braikov »

korn_val написа:Някой има ли такъв готов проект или?
Аз имам хорнсуб, но самия проект - не. Хорната е на Етераудио :prayer: и е пренадлежала към една друга система, за която не знам много. Никога не съм се интересувал от чертежи на хорната или нещо такова, защото просто си я купих, слушам я, и имам бас за цял живот. Мога единствено да ти помогна ако искаш да я чуеш. За останалото можеш да се обърнеш към Етераудио.
Само бегло ще спомена, че общия обем на тялото е прибл. 430 литра, драйвера е 15 инчов с чувствителност 98 децибела/ват/метър и мощност 600 вата. Огромното предимство, от което се възползвам е това, че свири много добре и при ниски нива.
What would you attempt to do if you know you could not fail?

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#17 Мнение от Marian Lozev »

Ivelin Braikov написа:
korn_val написа:Някой има ли такъв готов проект или?
Аз имам хорнсуб, но самия проект - не. Хорната е на Етераудио :prayer: и е пренадлежала към една друга система, за която не знам много. Никога не съм се интересувал от чертежи на хорната или нещо такова, защото просто си я купих, слушам я, и имам бас за цял живот. Мога единствено да ти помогна ако искаш да я чуеш. За останалото можеш да се обърнеш към Етераудио.
Само бегло ще спомена, че общия обем на тялото е прибл. 430 литра, драйвера е 15 инчов с чувствителност 98 децибела/ват/метър и мощност 600 вата. Огромното предимство, от което се възползвам е това, че свири много добре и при ниски нива.

.........защото просто си я купих, слушам я, и имам бас за цял живот. Мога единствено да ти помогна ако искаш да я чуеш......Еваларка брат ми същото мога с чиста съвест да кажа и аз
хахахаха няма да забравя реакцията ми като я пуснах за първи път каква беше ........ имах чуството че ...... абе хора всичко ми се промени....
Благодарности на ЕТЕРАУДИО
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo

Публикувай отговор

Обратно към “Хорни и ТЛ”