Погледнете това
Погледнете това
Маняците от Toxic Enclosure са решили да вкарат някои доста интересни решения в автомобила.
http://vbox7.com/play:1c5ee804
http://vbox7.com/play:1c5ee804
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: Погледнете това
Размерът нямя значение ,важно е умението .. и 3" стигат 

-
- трупа сериозен опит
- Обратна връзка:
А някой ще се наеме ли?
А някой ще се наеме ли да изчисли подобно изпълнение на хорна с подобен (3" или 5") говорител?
Ще бъде интересно.
Ще бъде интересно.
- xSIZARx
- чете
- Обратна връзка:
Мислил съл за TL-ки в кола-най-вече заради играчката с ватата.Ще си изчислиш кутийката,обаче купето ще ти прецака звука.Затова ще си играеш жестоко с ватата докато стигнеш до задоволителен резултат..Взеха ми идеята....Обаче коментарите към клипа наистина са жестоки
...

Everybody be Cool! You be Cool!
- xSIZARx
- чете
- Обратна връзка:
Sorry, вчера нямах време да се изясня. Нямам нет вкъщи и така... Имах предвид че откъм изчисленя ще докараш нещата, но когато поставиш TL-ите в колата, резултатът едва ли ще е мечтаният
...Или ще има повечко бас, или проблеми със средите. То в апартаменти хората се оплакват от проблеми, какво остава за едно ламаринено купе? Затова като си направиш въпросните клонки ги пробваш в колата. Ако резултатът не ти хареса отваряш кутията и... играчка. Може и да не съм прав - все още съм си нямал работа с такъв тип конструкция. За сега само съм чел литература и коментари как правят хората. Лично мое мнение че така може да се получи най-задоволяващ резултат. Някой ако пробва да сподели впечатления.
Поздрави.

Поздрави.
Everybody be Cool! You be Cool!
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Да ти кажа попрочети някое друго книжленце и пак заповядай...Спестявай си постове като този за да не се излагаш...xSIZARx написа:Sorry, вчера нямах време да се изясня. Нямам нет вкъщи и така... Имах предвид че откъм изчисленя ще докараш нещата, но когато поставиш TL-ите в колата, резултатът едва ли ще е мечтаният...Или ще има повечко бас, или проблеми със средите. То в апартаменти хората се оплакват от проблеми, какво остава за едно ламаринено купе? Затова като си направиш въпросните клонки ги пробваш в колата. Ако резултатът не ти хареса отваряш кутията и... играчка. Може и да не съм прав - все още съм си нямал работа с такъв тип конструкция. За сега само съм чел литература и коментари как правят хората. Лично мое мнение че така може да се получи най-задоволяващ резултат. Някой ако пробва да сподели впечатления.
Поздрави.