Съвет относно материал подходящ за направа на ТЛ

Съобщение
Автор
Аватар
nikiss
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

Съвет относно материал подходящ за направа на ТЛ

#1 Мнение от nikiss »

Та по конкректно въпросът ми е такъв, има ли значение дали ПДЧ-то което ще използвам ще е фурнировано или голо? Питам понеже бях прочел в форума, че някой направил ТЛ с фурнировано ПДЧ и се получили странни резонанси и се наложило да изстърже фурнира. Попитах няколко човека според които това няма значение дали е фурнировано или не освен за външният вид, та мен ме интерисува звука

Аватар
Cvetomir
има опит
има опит
Обратна връзка:

лам

#2 Мнение от Cvetomir »

Голо! Лепи се по-здраво. Покритието на ламината е такова ,че не позволява ня лепилото да проникне в дълбочина.
Може да си разочарован ако не успееш , но си обречен ако не опиташ.

Аватар
Dgd
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Dgd »

Защо никой не прави разлика между фурнир и ламинат?

D.Kolev

#4 Мнение от D.Kolev »

Dgd написа:Çàùî íèêîé íå ïðàâè ðàçëèêà ìåæäó ôóðíèð è ëàìèíàò?
õà äå :lol: , íå ñå çíàå äàëè nikiss íå å èìàë âïðåäâèä ëàìèíàò , êàòî å êàçàë ôóðíèð :wink:

Riptor

Re: Съвет относно материал подходящ за направа на ТЛ

#5 Мнение от Riptor »

nikiss написа:Та по конкректно въпросът ми е такъв, има ли значение дали ПДЧ-то което ще използвам ще е фурнировано или голо? Питам понеже бях прочел в форума, че някой направил ТЛ с фурнировано ПДЧ и се получили странни резонанси и се наложило да изстърже фурнира. Попитах няколко човека според които това няма значение дали е фурнировано или не освен за външният вид, та мен ме интерисува звука

Питай патило... Аз сглобявам средния ТЛ проект с Визатон говорители - отели ми се вола направо от стъргане на тоя ламинат ли е, фурнир ли е! Съветвам те да ползваш материял без каквото и да е покритие, че после какво шкурене те чака... :oops:

Аватар
nikiss
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от nikiss »

Кое по точно е ламинат и кое фурнир
:)

D.Kolev

#7 Мнение от D.Kolev »

ëàìèíàò å ïëàñòìàñîâèÿ áîêëóê /ôîëèî/ çàëåïåí â/ó ÏÄ×. åñòåñòâåíèÿ ôóðíèð å òúíúê ïëàñò åñòåñòâåíà äúðâåñèíà , îáðàáîòåíà è çàëåïåíà ñòàáèëíî çà ìàòåðèàëà.
âòîðîòî ìîæå äà ñå ëàêèðà è îáðàáîòâà êàòî äúðâî

Публикувай отговор

Обратно към “Хорни и ТЛ”