Съвет относно материал подходящ за направа на ТЛ
- nikiss
- има известен опит
- Обратна връзка:
Съвет относно материал подходящ за направа на ТЛ
Та по конкректно въпросът ми е такъв, има ли значение дали ПДЧ-то което ще използвам ще е фурнировано или голо? Питам понеже бях прочел в форума, че някой направил ТЛ с фурнировано ПДЧ и се получили странни резонанси и се наложило да изстърже фурнира. Попитах няколко човека според които това няма значение дали е фурнировано или не освен за външният вид, та мен ме интерисува звука
Re: Съвет относно материал подходящ за направа на ТЛ
nikiss написа:Та по конкректно въпросът ми е такъв, има ли значение дали ПДЧ-то което ще използвам ще е фурнировано или голо? Питам понеже бях прочел в форума, че някой направил ТЛ с фурнировано ПДЧ и се получили странни резонанси и се наложило да изстърже фурнира. Попитах няколко човека според които това няма значение дали е фурнировано или не освен за външният вид, та мен ме интерисува звука
Питай патило... Аз сглобявам средния ТЛ проект с Визатон говорители - отели ми се вола направо от стъргане на тоя ламинат ли е, фурнир ли е! Съветвам те да ползваш материял без каквото и да е покритие, че после какво шкурене те чака...