Low Cost BL Horn with FR10 (FR13)

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
Simonov
има известен опит
има известен опит

Re: ?

#151 Мнение от Simonov »

tutka написа:някой може ли да ми каже от каде мога да си купя FR10 или FR13 на Visaton от Варна или някой сайт от кадето мога да си ги порачам?Като за първи проект искам да започна с нещо по евтино и по лесно но не мога защото не мога да си ги намеря!Ще съм много благодарен ако някой ми помогне!
Ето ти един Hint :D
Вземи че напиши думичката Visaton в Google. Натисни отметката страници на български
Погледни първия резултат.

Трудно ли беше търесенето?
Изображение

Аватар
tutka
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

!

#152 Мнение от tutka »

много благодаря за помоща, но когато ти си купеш FR13 от там ми се обади и на мен!може да е вносител на Visaton но този модел липсва в продуктите им!и все пак мерси!

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: !

#153 Мнение от Kiril Kirilov »

tutka написа:много благодаря за помоща, но когато ти си купеш FR13 от там ми се обади и на мен!може да е вносител на Visaton но този модел липсва в продуктите им!и все пак мерси!
Кой продукт липсва?
И ти обади ли се да попиташ?
Може да липсва само като наличност и то временно.
Всичко, което имат на сайта го продават и българските представители, особено евтините неща ги имат повечето в наличност.
За някои от по-скъпите модели може да се наложи да почакаш, но теб засега виждам, че не те интересува.

Yoan Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#154 Мнение от Yoan Petrov »

Още един чифт хорнички с FR10. Благодаря на Даниел за предоставянето на проекта. Комплексната ми оценката към проекта и звука е отличен :)

Изображение
Изображение

Edit : Хорничките са за братовчед ми, усилвателя ще е GainClone.
Последно промяна от Yoan Petrov на Пон Мар 19, 2007 9:55 pm, променено общо 1 път.

lamar_bb

#155 Мнение от lamar_bb »

Колоните са повече от хубави.Много се чудя с какъв усилвател ще ги захранва.Цвета си го докарал много.Красота.

Аватар
juslen
чете и пита
чете и пита

#156 Мнение от juslen »

И аз да не остана по-назад си спретнах две хорнички,Браво на Даниел за чудесния проект,отзивите ми от хорничките са отлични,не очаквах толкова добро звучене от FR 10.Финишинга предстой,сигурно ще е фурнир,единствения проблем е че нямам подходящ усилвател за тях и ги слушам на стария ми транзисторен Philips,евентуално ще трябва да помисля за някой GainClone,но всичко с времето си :) Ето ги във фаза на активно слушане,тези басрефлекси до тях да не ви правят впечатлениеИзображение

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#157 Мнение от Stefan Stefanov »

Ако можете само ги пробвайте с Fostex FE103E и ще се учудите още повече...
Разликата е впечатляваща!

Аватар
juslen
чете и пита
чете и пита

#158 Мнение от juslen »

Не съм слушал Fostex досега,все пак сега прохождам в изкуството наречено Хорни и между FR10 и FE103E със сигурност има огромна разлика,с удоволствие бих подменил Visaton-ките със FE103E,но първо трябва да помисля за подходящ усилвател-GainClone или нещо подобно.

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#159 Мнение от Nanko Rusev »

juslen написа:Не съм слушал Fostex досега,все пак сега прохождам в изкуството наречено Хорни и между FR10 и FE103E със сигурност има огромна разлика,с удоволствие бих подменил Visaton-ките със FE103E,но първо трябва да помисля за подходящ усилвател-GainClone или нещо подобно.
Как си толкова сигурен без да си ги слушал :lol: 8)

Аватар
juslen
чете и пита
чете и пита

#160 Мнение от juslen »

Nanko Rusev написа:
juslen написа:[b:j1f71f2e04]Не съм слушал[/b] Fostex досега,все пак сега прохождам в изкуството наречено Хорни и между FR10 и FE103E със сигурност има огромна разлика,с удоволствие бих подменил Visaton-ките със FE103E,но първо трябва да помисля за подходящ усилвател-GainClone или нещо подобно.
Как си толкова сигурен без да си ги слушал :lol: 8)
Такива мнения съм чел и слушал,оттам съм сигурен 8)

balki

Ето най-сетне и моите :)

#161 Мнение от balki »

Здр! Аз малко съм преизчислил хорните заради дебелината на MDF-18mm. Снимах ги но ми е слаба камерката на телефона :(
Имам една с FR10 и една с FE103E. Ако някой иска да ги види или чуе, да заповяда, град Бургас тел.0888401061. Много благодарности от мен на ВСИЧКИ за знанията!
Ето и линка - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=147056

Аватар
Simonov
има известен опит
има известен опит

#162 Мнение от Simonov »

Язък. Да беше пуснат поста 4 дни по рано, щях да се обадя. Много ми се иска да ги чуя, че и аз имам един фостекси, който отлежават няколко месеца вече :cry: :cry: :cry: Като идвам пак на Бургас, непременно ще се обадя. ;) Определено си се постарал и поне на снимките, изработката изглежда много добре ;)

Поздрави :)
Изображение

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#163 Мнение от Nanko Rusev »

Simonov написа:Язък. Да беше пуснат поста 4 дни по рано, щях да се обадя. Много ми се иска да ги чуя, че и аз имам един фостекси, който отлежават няколко месеца вече :cry: :cry: :cry: Като идвам пак на Бургас, непременно ще се обадя. ;) Определено си се постарал и поне на снимките, изработката изглежда много добре ;)

Поздрави :)
Колега, не сме си пили кафето, а ;) ?

Balki, добре изглеждат. Сподели впечатления с кой говорител ти харесват повече и какви са като цяло разликите ...

Също ще направиш услуга на не-малко хора ако споделиш преизчислена за 18мм :roll: :wink:

Miroslav Danov
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

#164 Мнение от Miroslav Danov »

Браво, balki! Професионална работа :smt023

Аватар
Simonov
има известен опит
има известен опит

#165 Мнение от Simonov »

Nanko Rusev написа:Колега, не сме си пили кафето, а ;) ?
:oops:

Май са ме прецакали с втора цедка. То цялото изречение е за коша :smt101

И докато пиша, да попитам. Дали ще може някой да даде повечко подробности за декоративните рингове, който е ползвал Даниел?
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Хорни и ТЛ”