Ми то като се замисля май ще се откажа от мощни колони , че от последния купон заради един бас Soundstream Granite 10 със куада на хобикит, съседите поляха с черна блажна боя , бялата лада на един приятел .
Аре чакам още предложения ако няма почвам средния тл . Предложете някой друг тл проект до 200-300 кинта , който да има як бас .
Дайте идея за тонколони за черна музика
-
Nikolay Kolev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
TL
Обърни се към oceanman за някой от проектите му с TVM, но се страхувам че до края на месеца е на море
Мисля, че има от неговите ТЛ-и, които биха се вместили в 300 лева... Но помисли и за ТЛ-а с bg20...
- Anakin
- има известен опит

- Обратна връзка:
Само да кажа че прозорците му се треасат заради стъклата не заради музиката а твоите нищо няма да им стане или трябва да паднеш много ниско което няма как да стане под 20хз и висок SPL или много мощност което също няма как да стане така че за прозорци стени и така нататака няма страшно.nightyj написа:Е не точно щото , не искам да ми паднат прозорците . Неговите като са увеличени на една трета и тресат джамовите , е у нас сме със стъклопакет и може да издържи на повече. А този говорител няма ли да има нужда от пищялка . И горе долу какъв обем ще глътне щото стаята ми е супер малка .
Последно промяна от Anakin на Чет Юли 14, 2005 7:21 pm, променено общо 1 път.
- SlowDead
- има известен опит

- Обратна връзка:
hm
Пич прави си ТЛ с ТВМ и няма да згрешиш !!! Аз имам едни веги 15-ки 2 броя .. сега слушам само едната а другата седи неизползвана .. трябва да ти кажа че за тази стая която е 4х5 свири кофти .. слушал съм твм-а в затворен обем много по-меко свири от тези 15 инчови говеда а за ТЛ-а със твм сигурно ще онемея ... сега ми се правят кутиите на мене 100 лв ми излизат 2-те
от МДФ
-
Nikolay Kolev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Бг20 го няма иначе ме устройва , струва ми се най-лесен за изпълнение .
Посетете:
-
gps
Виж проекта с TBM 226-07 8 ома има мисля 2 теми за него.Както писах по-горе сравнявал съм този TL с 3 лентови веги с 12" бас-самия собственик на вегите призна че TL-а свири по-добре(комплексна оценка като цяло) а това че слиза по-ниско го чуха дори хора които нищо не разбират.Но забрави да ползваш корекциите на усилвателя-TL слиза достатъчно ниско и излишното подчертаване на басите (от лоуднес и др корекции) води до неестествен звук а и можеш да спраскаш говорителя с голяма амплитуда.Филтъра трябва да се изпипа добре-аз доста се потрудих докато накарам TBM-а да пее в хорnightyj написа:Ми то като се замисля май ще се откажа от мощни колони , че от последния купон заради един бас Soundstream Granite 10 със куада на хобикит, съседите поляха с черна блажна боя , бялата лада на един приятел .
Аре чакам още предложения ако няма почвам средния тл . Предложете някой друг тл проект до 200-300 кинта , който да има як бас .