ама наистина ли
-
ЛЕКЕ с VW дизел и тайван
ама наистина ли
на системите, на които слушате в момента, бихте различили един оригинален CD от негово например FLAC или mр3(320kbps) копие?
любопитно ми е..
любопитно ми е..
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Zmej
Aма наистина... мп3-то ако ще и на мегабитове-за-секунда да е, пак си е мп3... Порови се малко за алгоритъма на работа на компресора и ще разбереш защо звучи така... А флак-а, както каза и дман, си е компресия без загуба на данни, така че стигнал ли си до wav, през колкото щеш флак-а го прекарвай, wav-a си остава същия...
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
разлика има и между оригинални cd-та камоли между оригинал и гнусният флaк ....ако не си убеден ела да те убедя.Anakin написа:Значи доколкото четох за флак съм горе долу убеден че е точно копие на оригинално сд във компютърен формат и е с качество 1:1 с сд то
не се ебавайте с brad а го съжалете -човека е още на слушалки
-
ЛЕКЕ с VW дизел и тайван
-
Bojidar200
А тез колони дето си ги копувате да не падат от небето!! И те са правени! Дори ако си сръчен би могъл да направиш същата фабрична колона, но 2-пъти по-добре в всякъкви отношения!!! (Дори да говорим за прекопирване на колоната, а не проектиране). Просто когато го правиш сам (ако имаш нужните умения), става по-добре , защото в завода надали ще убърнат внимание на някой дреболии (в повечето случай). В някой отношения фабричното ряпа да яде! Не само за колони и за много други работи.brat написа:аз и ще си остана на слушалки
а за разликите - не съм убеден, че ще се чуят на повечето системи.. особено с DIY колони(без да искам да обидя никой).
това може да се докаже.
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Bojidar200
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Anakin
- има известен опит

- Обратна връзка:
а ве шефе обаче във всеки твой пост настояваш някой да дойде да му поясниш нещо не дей така че може и да се възползвувам от тази покана2MeninResearch написа:разлика има и между оригинални cd-та камоли между оригинал и гнусният флaк ....ако не си убеден ела да те убедя.Anakin написа:Значи доколкото четох за флак съм горе долу убеден че е точно копие на оригинално сд във компютърен формат и е с качество 1:1 с сд то
не се ебавайте с brad а го съжалете -човека е още на слушалки
- Anakin
- има известен опит

- Обратна връзка:
да абсолютно освен ако "О всемогъщи боже направи ми мп3 то за да е като оригинално сд" но спрямо други мп3 зависи как ще сръвниш нещо което е направено с цел да заема по малко място с нещо 20 пъти по голямо по убем (урязано е мп3 то) а и по въпроса за diy еми сяка колона ръчна е по добра от купешката за същите пари3aropka написа:Не зависи!
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Леле, защо не си сложил поне един препинателен знак?
Така е доста трудно да се разбере какво искаш да кажеш.
Освен това се пише:
сравня, обем, орязано, всяка
(Не се заяждам, ама нещо много грешки ми се виждат напоследък)
Иначе, ако сравняваш МП3 с МП3 - да, има (голямо) значение с каква програма е правено. Но тук въпросът е сравнение на ЦД с МП3.
Така е доста трудно да се разбере какво искаш да кажеш.
Освен това се пише:
сравня, обем, орязано, всяка
(Не се заяждам, ама нещо много грешки ми се виждат напоследък)
Иначе, ако сравняваш МП3 с МП3 - да, има (голямо) значение с каква програма е правено. Но тук въпросът е сравнение на ЦД с МП3.