Afterlife, postmortem или какво идва след HI-END ?

Съобщение
Автор
Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Afterlife, postmortem или какво идва след HI-END ?

#1 Мнение от Teodor Gugulanoff »

може би Tru-Voice ... Hi-Mu /high musicality/ ?!
Изображение

Аватар
Azeroth
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от Azeroth »

Следва DI - Direct Induction :D :D :D
Директно въвеждане на аудио-визуална информация в човешкия мозък, избягвайки несъвършенствата на апаратурата, човешкия слух и зрение. 8O 8O 8O Като в Матрицата.

Добре е, че няма до го доживеем.

Аватар
kiki2002
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

то не се знае

#3 Мнение от kiki2002 »

то не се знае, както е тръгнало може и да го доживеем
Azeroth написа:Следва DI - Direct Induction :D :D :D
Директно въвеждане на аудио-визуална информация в човешкия мозък, избягвайки несъвършенствата на апаратурата, човешкия слух и зрение. 8O 8O 8O Като в Матрицата.

Добре е, че няма до го доживеем.

Zmej

#5 Мнение от Zmej »

То и там ще има Hi-Fi и Hi-end... :lol:

Bojo
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Bojo »

Подробности: - в книгите на Уйлям Гибсън, Сергей Лукаченко и компания.

Аватар
Dimitar Atanasov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Dimitar Atanasov »

То и сега има такива неща, това дето му се вика слухов имплантант маи предава директно на нерва..вече го слагат на глухи деца..

Аватар
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#8 Мнение от oceanman »

За нещастие ще доживеем това пагубно за човешкия род време неречено New World Order и тоталния контрол над човешкото съзнание. Процеса тече с пълна сила...Но всяко нещо изправило се срещу Природата ще загине...Рано или късно, защото ние сме част от тази природа,а не тя от нас...

Колко странно е,как в дни на тъга, скръб и горест НЯМА хай-енд техника,която да събуди радост в душата ти...Но има моменти на върховен духовен възход,когато същата тази душа пее, лети в небесата и прелива от Щастие, Омиротворение и Единение...Тогава и Веф-чето може да отприщи Урагани от положителни емоций...

Ако някой ме е разбрал бих се радвал...На останалите-извинявам се....

Zlatan Kitanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#9 Мнение от Zlatan Kitanov »

Абсолютно си прав. Става въпрос за състояние на духа. Защото музика се възприема субективно. И човекът с вефчето може да извлича много повече от това, което слуша, от някой с ултра-мега-домби-хай-енд-система. Твърде много фактори играят тук - какво слушаме, на какво (можем да) слушаме и какво искаме от живота, в крайна сметка. Защото, ако децата ти гладуват, дали ще ти е до HiFi?!

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#10 Мнение от velinski »

oceanman написа:Колко странно е,как в дни на тъга, скръб и горест НЯМА хай-енд техника,която да събуди радост в душата ти...Но има моменти на върховен духовен възход,когато същата тази душа пее, лети в небесата и прелива от Щастие, Омиротворение и Единение...Тогава и Веф-чето може да отприщи Урагани от положителни емоций...
Обикновено човек търси в музиката баланс на своето настроение и мироглед. Ако скърбиш и ти е тъжно, слушаш скръбна и тъжна музика и това обикновено помага да не изпада психиката ти в крайности.

Като бях тъжен тийнейджър слушах тъжен блек метъл и се чувствах щастлив по своему. Има музика за всяко състояние на душата/психиката. Само не знам песничките на Азис за какво душевно състояние са предназначени... или за липсата на такова :?: :x

По въпроса с ВЕФ-чето - човек се задоволява с наличното :) В казармата слушах радио през радиорелейната ми станция от 50-та година, на която бях командир, и тя за мен беше ултра-хай-енд уред за слушане на музика... при това лампов :lol:
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES

Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#12 Мнение от Teodor Gugulanoff »

Е, то се видя, че ще се разминем с the new world order ... минаха толкова години откак руснаците оставиха Щатите да дирижират нещата, но ситуацията само се влошава.
Изображение

Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#14 Мнение от Teodor Gugulanoff »

Силно се надявам на някой от уважаемите господа модератори да не му скимне да заключи и тази тема! Или която и да е тема стартирана от моя милост. На този форум съм "дал" повече, отколкото съм "взел" !! Така че, няма да съм аз губещия в крайна сметка.
Бъдете здрави,
Теодор.
Изображение

Аватар
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#15 Мнение от oceanman »

Теодоре,на мен темата ми харесва...И без това ми писна от технически термини..Сега слушам музика :D ,ако имам време...и се занимавам с неща от доста по-глобално и смислено за мен естество...Та затова отвреме на време се отнасям...

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”