Издирвам няколко бройки качествени галетни ключове за атенюатори. Трябват ми с по 2 секции, по възможност с укъсяващи позлатени контакти и с 12-24 позиции.
Търся нещо с качеството на Lorlin, Grayhill, Elma, FEME и прочие. Руски и китайски галети не ме интересуват.
Ако някой знае къде се продават или има излишни, които може да ми продаде, ще му бъда много благодарен.
Качествени галетни ключове - откъде?
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Качествени галетни ключове - откъде?
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
-
audioman
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
audioman
Takamisawa имат релета с много малък шум на контактите - много качествени за аудио. Предполагам твоите не са нищо специално, но и стандартните серии на добра марка са добри.3aropka написа:Имам някакви релета на Takamisawa но са сваляни от платки.
-
nikolay
- Teodor Gugulanoff
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Мен парите не ме плашат - бих дал 50-60 лева. Но 100+ ми се виждат малко прекалено. Като сложиш и цената на резисторите (около 30 лева), по-добре да си купя готов атенюатор на GoldPoint.
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon