CAT-907 проблем

Съобщение
Автор
Аватар
subsonic
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

CAT-907 проблем

#1 Мнение от subsonic »

Изпадна ми този ресивер обаче проблема е че като се включи на дисплея излиза само WELCOME и зацикля.Намерих подобна тема в нета и един колега от БГ е пуснал отговор че трябва да се смени EEPROM паметта 93С46 с нова и то празна.

http://monitor.net.ru/forum/welcome-cat ... 31482.html

Възможно ли е просто да се изтрие това което е записано вътре и пак да се сложи.Друго което ме притеснява е че не трябва да се запише нищо вътре а просто да се сложи празна.Благодаря предварително :)

vankata_r
има опит
има опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от vankata_r »

Какво те притеснява подмяната на такава памет? Към 3 лева да енай-много, а за да е празна, може да си я програмира сам процесора, т.е. да я ползва за рам... Успех!

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Stefan Stefanov »

Тук ги има и са евтини:
www.comet.bg

Обаче според мен празна няма да ти свърши работа, най-вероятно трябва да се запише нещо в нея. Тя и оригиналната едва ли е изгърмяла, по-скоро информацията се е изгубила.

Аватар
subsonic
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#5 Мнение от subsonic »

Stefan Stefanov написа:Тук ги има и са евтини:
www.comet.bg

Обаче според мен празна няма да ти свърши работа, най-вероятно трябва да се запише нещо в нея. Тя и оригиналната едва ли е изгърмяла, по-скоро информацията се е изгубила.
Аз наметих BIN файла в един руски форум и до записах на нова памет но разликата м/у новата и старата програма беше само един регистър 3F в пове4е.Ама като я сложих и не тръгна.После реших да пробвам и с празна и я изтрих.Та чудото стана с празна памет :D А тая кошница вътре е пълна скръб.Просто нямам думи.Китаеца не спира да твори простотии и да ги ръси навред.
Благодаря за помощта все пак :wink:

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”