За външния вид на тонколоните
- Stoqn
- има опит
- Обратна връзка:
Най добрия кит за MDF е като шкуркаш матеряла събираш много финните стърготини.Най добре става като шкуркаш с лентова машина която събира прахта от матеряла в торбичка.Събираш прахта от MDF и
и го смесваш с нитроцелуозен лак и китваш всички неравномерности и дупките от винтовете.После шлаифаш с финна шкурка.Става почти като MDF даже на око не се различава.После се шлайфа матеряла.Прахта се събира с восъчна кърпа.Нанася се грунд както каза Bojo от 2 до 6 ръце и после боядисваш с полиуретанова боя.Боята е комплект с гринд,втвърдител и разредител.Най-добри резултати се получават ако боядисваш с пистолет който пръска на капки.Получава се много красив външен вид на капки ти си избираш дали едри или дребни.Така се боядисват всички професионални тонколони. Този метод ми го каза мой приятел който прави дискотеки в цяла България.
и го смесваш с нитроцелуозен лак и китваш всички неравномерности и дупките от винтовете.После шлаифаш с финна шкурка.Става почти като MDF даже на око не се различава.После се шлайфа матеряла.Прахта се събира с восъчна кърпа.Нанася се грунд както каза Bojo от 2 до 6 ръце и после боядисваш с полиуретанова боя.Боята е комплект с гринд,втвърдител и разредител.Най-добри резултати се получават ако боядисваш с пистолет който пръска на капки.Получава се много красив външен вид на капки ти си избираш дали едри или дребни.Така се боядисват всички професионални тонколони. Този метод ми го каза мой приятел който прави дискотеки в цяла България.
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Грунда си е грунд, кита си е кит. Аз ползвам грунд на ЕR LAK. Скъпичък е но с гарантиран резултат. Магазина се намира на ул. "Мадрид" No 29, тел 944 12 54. Имат еднокомпонентен (нитроцеулолозен) и двукомпонентен (полиуретанов). Втотия се препоръчва когата се нанася с пистолет. С плунжерен (електрически) не се получава нито лака, нито боята, пробвано е, вервайте ми! Грунда освен това е прозрачен - за фурнир, след което се нанася прозрачен лак, или бял за плътна боя и в книжката на Ер Лак пише че с него разхода на боя е по малък (покрива с по малко ръце боя).