Братлета помогнете
Има ли някъде да се продават готови рак кутии ?
РАК КУТИИ ОТКЪДЕ?
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
CONRAD
CONRAD има 1,2,3,4 U - 19". Пефектни на външен вид. Цената почва от 90 лв...
-
gps
-
nikolay
gps кажи какви алуминиеви профили си зимал и от къде ?
Гледал съм едни кутии U1 дето 2те странични стени са едни алуминиеви профили, на които прекрасно се сглобяват всички стени на кутията.
Дай някаква информация
ПС: малко по-различно но пак по темата
Има много фирми с лазерно рязане, които ще ти изрежат каквото си искаш... обаче после остава проблема с огъването...
Някой знае ли нещо по този въпрос. Къде огъват ламарина за кутии ?
Мерси
Гледал съм едни кутии U1 дето 2те странични стени са едни алуминиеви профили, на които прекрасно се сглобяват всички стени на кутията.
Дай някаква информация
ПС: малко по-различно но пак по темата
Има много фирми с лазерно рязане, които ще ти изрежат каквото си искаш... обаче после остава проблема с огъването...
Някой знае ли нещо по този въпрос. Къде огъват ламарина за кутии ?
Мерси
-
gps
Аз ходих в един склад за алуминиеви профили и на място според това което има решавах какви профили да взема ,имаха и сглобки които влизат вътре в профилите а в съседство беше цеха където режат и сглобяват алуминиевата дограма така че ми нарязаха профилите по размер под 45%.Някъде използвах винтове за алуминиеви профили накъде минах с попнитове.Най-големия проблем беше пантите и закопчалките защото предния и задния капак трябва да се свалят изцяло.Всичко това обаче е далече от София и ще трябва да погледнеш обявите из вестниците-за такива складове някъде около теб.