РАК КУТИИ ОТКЪДЕ?

Съобщение
Автор
distrotion

РАК КУТИИ ОТКЪДЕ?

#1 Мнение от distrotion »

Братлета помогнете
Има ли някъде да се продават готови рак кутии ?

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

CONRAD

#3 Мнение от Kiril Kirilov »

CONRAD има 1,2,3,4 U - 19". Пефектни на външен вид. Цената почва от 90 лв...

gps

#4 Мнение от gps »

Аз правих 2-3 такива кутии за приятели музиканти-ползвах алуминиеви профили от фирма за алуминиева дограма, поп-нитове и 10 мм шпертплат .Получи се почти като оригиналните.Най-големия проблем е подходящи закопчалки-няма по магазините и вадихме от стари техники(колони за киномашини)

nikolay

#5 Мнение от nikolay »

gps кажи какви алуминиеви профили си зимал и от къде ?

Гледал съм едни кутии U1 дето 2те странични стени са едни алуминиеви профили, на които прекрасно се сглобяват всички стени на кутията.
Дай някаква информация

ПС: малко по-различно но пак по темата ;)
Има много фирми с лазерно рязане, които ще ти изрежат каквото си искаш... обаче после остава проблема с огъването...
Някой знае ли нещо по този въпрос. Къде огъват ламарина за кутии ?

Мерси ;)

gps

#6 Мнение от gps »

Аз ходих в един склад за алуминиеви профили и на място според това което има решавах какви профили да взема ,имаха и сглобки които влизат вътре в профилите а в съседство беше цеха където режат и сглобяват алуминиевата дограма така че ми нарязаха профилите по размер под 45%.Някъде използвах винтове за алуминиеви профили накъде минах с попнитове.Най-големия проблем беше пантите и закопчалките защото предния и задния капак трябва да се свалят изцяло.Всичко това обаче е далече от София и ще трябва да погледнеш обявите из вестниците-за такива складове някъде около теб.

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от velinski »

Корпуси за ракове има и в магазините на Квазер на ул.Княз Борис I
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”