Описание на Protel DXP 7.0
-
stereofonix
Описание на Protel DXP 7.0
Може ли да ми дадете описание на Protel DXP 7.0. Нещо в помощ на начинаещи с чертане и разработка на PCB-та
- Simonov
- има известен опит

http://www.cadsoft.de/
Безплатната версия има ограничения в размера на печатната платка до 100x80mm и ползването на само два слоя. За аудио са достатъчни
Поздрави
Безплатната версия има ограничения в размера на печатната платка до 100x80mm и ползването на само два слоя. За аудио са достатъчни
Поздрави
- Vasil Nikolov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Можеш да си дръпнеш и Sprint Layout 4.0 от тук, лесна и удобна програма за направа на двустранна платка.
-
Tisho
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: Описание на Protel DXP 7.0
stereofonix написа:Може ли да ми дадете описание на Protel DXP 7.0. Нещо в помощ на начинаещи с чертане и разработка на PCB-та
Хелп-овете на DXP-то са километрични... И има описано всичко което ти трябва. Но DXP е проблемно и много тежко приложение.
Аз ползвам Алтиум Дизайнер 6. Което е по ново от DXP, държи се сравнително по добре от DXP-то.
Принципно това е много мощтна система за правене на електронни проекти(схеми -> платки -> програмируема логика) . Ако няма да го ползваш професионално по добре се насочи към някоя по лесна за работа програма.
-
Tisho
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
klana написа:SPS -МИКРОН20 и т.нTisho написа:Не чв има в БГ пладкажийница която да ги направи...klana написа:Протела за мен е прекрасен може да се работина 15 тина слоя.![]()
Мда... Най добрите
За момента най добре с многослойни платки се справят в Русе. Но цените са им едни...