Сервиз за рисиивър Harman/Kardon AVR235

Съобщение
Автор
Аватар
toroid
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#1 Мнение от toroid »

Не е ли в гаранция?Всеки радио-телевизионен т.е.АV сервиз може да го оправи.Няма специалицзирани за ресивъри и за усилватели.Отиди по магазините и питай къде са гаранционните сервизи на Онкио и готово,щом държиш да е специализиран.

Аватар
juslen
чете и пита
чете и пита

#2 Мнение от juslen »

Сервиз IVS-на ул.Поп Богомил 43,тел.9832238.Няколко пъти съм носил там техника за ремонт и са коректни.Ремонтират качествено и имат 3 месеца гаранция за ремонтите което е голям плюс.

pepone

#3 Мнение от pepone »

Не е в гаранция внесох си го от щатите, че тука е леко солен за купуване, вече намерих къде да го видят мерси за отговорите.

Razar
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от Razar »

И все пак въпреки че си намерил.. мисля че във "Фактор" извършват и ремонт. Офиса им е на раковска

pepone

#5 Мнение от pepone »

Днеска го занесох , ще видиме какво ще направят , ако не стане ще го занеса при фактор , но ми се струва че е нещо малко явно нещо прегрява след 1-2 минути и изключва рисиивъра.

Аватар
toroid
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от toroid »

И в крайна сметка пак ще ти се доближи до "соленото" с тия ремонти.Всички си мислят,че като вземат някой отрошляк от чужбина за малко пари са на далавера ама в повечето случаи им излиза наистина солено.Успех!

pepone

#7 Мнение от pepone »

На съвсем нормална цена съм го взел чисто нов от Harman/Kardon USA :D , а относно ремонта ще видиме ако е нещо безбожно скъпо ще си взема още 1 тоя път може би ONKYO.

pepone

#8 Мнение от pepone »

Оказа се някакъв чип. 50лв. за поправка.

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”