Качествени чинчове

Съобщение
Автор
Nikolay Kolev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

Качествени чинчове

#1 Мнение от Nikolay Kolev »

Днес като ходих до Комет и минах през магазина на Динакорд. Купих мъжки чинчове на проел за проба. Като бях на лекции се заговорихме с един колега на тема интерконекти и той ми каза, че бил доволен от чинчовете на профиголд от техномаркет. Аз му подадох кутийката на проел и той почна да се смее, ама се смее с все сила. Вика ми, че щял да ме закара в магазин всичко по един леф да си купя по хубави. Като ги погледнах отблизо - бяха олющени, целите с налепи и тук там ръжда 8O Утре ще ходя да видим какво ще каже продавача относно стоката дето ми набута. Аз съм виновен, че не ги огледах :cry:
Последно промяна от Nikolay Kolev на Пон Мар 12, 2007 11:58 pm, променено общо 1 път.
Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от velinski »

"Присмял се хърбел на щърбел" - хубава българска поговорка ;)

Свържи се с Божо за да те уреди с едни истински чинчове на Neotech
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES

Evlampi

#3 Мнение от Evlampi »

:) Я кажи какво разбираш под Магазина на динаудио - щото те магазин нямат в реалния смисъл на думата - имат един вехт офис- шоуруум.
И кой ти продаде скапаните чинчове ?
И само чинчове ли търсиш, че ако ти трябват кабели Владимир продаваше благи работи навремето -- стелтове .. аудионоут и т.н.

Аватар
Ivo_Hristev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Ivo_Hristev »

По-скоро магазина е на Динакорд......

Evlampi

#5 Мнение от Evlampi »

Бе и аз тва се чудех... да нее да се е объркало момчето и да петни ненужно имена разни невинни !!!

Nikolay Kolev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от Nikolay Kolev »

Извинявам се за гешката, объркал съм името. Коригирах го за магазина на 5 кюшета става дума. Велински благодаря за предложението, аз съм взимал от Божо на неотеч неща и останах много доволен, просто магазина беше на близо и реших да ги пробвам. Мой приятел музикант от Харманли само ми ги хвалеше като фирма, че предлагали добри кабели, някъде беше писано за чинчовете, че били добри и реших да ги пробвам. Споделих това неприятно преживяване да служи за ориентир като се пазарува от там да оглеждате хубаво какво ви дават.
Посетете:

Evlampi

#7 Мнение от Evlampi »

Айде ся остава и да минеш наистина през Динаудио .. да си взимиш хубави кабеляци, че съвсем да се опече работата :D
Пък да разкажеш после

Аватар
Ivo_Hristev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#8 Мнение от Ivo_Hristev »

Evlampi написа:Айде ся остава и да минеш наистина през Динаудио .. да си взимиш хубави кабеляци, че съвсем да се опече работата :D
Пък да разкажеш после
Приятелю, тук говориме за чинчове ( конектори ) не за кабели. Всеки знае от къде се купуват скъпи и маркови кабели...

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#9 Мнение от Ivan Rachev »

Evlampi написа:Айде ся остава и да минеш наистина през Динаудио .. да си взимиш хубави кабеляци, че съвсем да се опече работата :D
Пък да разкажеш после
...шефе точно това е магазина :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

pioneer4o

чинчовете....

#10 Мнение от pioneer4o »

Като стана въпрос за този магазин ,никаде не му открих адрес във форума :( Имат ли магазин в София :) Благодаря предварително :wink:
Поздрави.

Аватар
jimy
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#11 Мнение от jimy »

Въобще не съм убеден, че чинчовете на Профиголд стават, в смисъл са кой знае колко по-добри от тези, които си купил. Твоя човек буквално е направил това, дето Иван е писал по-горе!! Не знам колко си платил за бройка, но едва ли е повече от 1,50-2 лв. А може Динакорд и да са попресолили цената. Иначе това си е чиста проба CHINA ширпотреб. Между другото тук, в Русе от магазините за електронни елементи и прочие преди съм си купувал най-обикновени чинчове - метален корпус, определено позлатени, макар и тъничко, отзад конектора е с пружина около 20 мм против прегъване и пречупване на кабела. Нищо особено, но определено изработката беше много добра, прецизно струговани елементи, краищата на камбанката /масата/ бяха много фино фрезовани, за да не наранят буксата при свързване. Бях си направил чифт интерконекти с тях и до днес си ги пазя и ми влизат в употреба. Иначе качествени конектори могат да се намерят - например на Нютрик /Германия/, биха могли да се поръчат в Конрад. В техните каталози поне има известен избор и дори по-евтините стават за работа.

Nikolay Kolev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#12 Мнение от Nikolay Kolev »

Днес ходих, продавача беше много учитив и ми даде цяла торба да си избирам, успях да се докопам до няколко в по добро състояние :?
Посетете:

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”