Искам инфо
-
fency
Искам инфо
Решил съм да си купя усилвател и колони.Може ли да ми кажете магазин с голямо разнообразие.Само да спомена, че не разбирам много.Бюджет до 500 лв-Не е смешно, не всички имат много кинти.Аз обаче предпочитам вместо да дам тези пари за неква DVD система с колони, да ги похарча така.Съвети?
-
fency
-
wassilzaza
- има известен опит

- Обратна връзка:
Както съдя сигурно си от плевен, че там има такъв магазин на Radimex
(всъщност не само там), но ако си от плевен това е магазин за аудио техника lark-bg.com няма цени в сайта, но в този магазин има интересни неща. Намира се в наркопа на втория етаж минаваш по коридора в края е магазина преди него продават рокли, а съседния щанд точно преди него е за говорители. Дано да си ме разбрал ако си от плевен(все пак аз не съм от там).
(всъщност не само там), но ако си от плевен това е магазин за аудио техника lark-bg.com няма цени в сайта, но в този магазин има интересни неща. Намира се в наркопа на втория етаж минаваш по коридора в края е магазина преди него продават рокли, а съседния щанд точно преди него е за говорители. Дано да си ме разбрал ако си от плевен(все пак аз не съм от там).
-
wassilzaza
- има известен опит

- Обратна връзка:
От Сoфия щом си немога да помогна с магазини с "голямо разнообразие".
Последно промяна от wassilzaza на Съб Мар 10, 2007 8:05 pm, променено общо 1 път.
-
wassilzaza
- има известен опит

- Обратна връзка:
-
fency
- Marian Lozev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: Искам инфо
Пич ти в момената си в най богатия на избор ,най качествения и най ефтин магазин в България приеми че се казва НАПРАВИ СИ САМ.....fency написа:Решил съм да си купя усилвател и колони.Може ли да ми кажете магазин с голямо разнообразие.Само да спомена, че не разбирам много.Бюджет до 500 лв-Не е смешно, не всички имат много кинти.Аз обаче предпочитам вместо да дам тези пари за неква DVD система с колони, да ги похарча така.Съвети?
успех
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
- Teodor Gugulanoff
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Ами щом сам казваш, че си решил да харчиш, за каквито и пари да става дума - ти все ще ги похарчиш, нали така ... дали ще са 50, 500 или 50000 ако ги приемаш като харч - все тая. Питането ти е много общо. Съответно, евентуалните отговори ще бъдат подобни.fency написа:Решил съм да си купя усилвател и колони.Може ли да ми кажете магазин с голямо разнообразие.Само да спомена, че не разбирам много.Бюджет до 500 лв-Не е смешно, не всички имат много кинти.Аз обаче предпочитам вместо да дам тези пари за неква DVD система с колони, да ги похарча така.Съвети?

-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
За 500 лева ако не бързаш да стане СЕГА И ВЕДНАГА може да си купиш не лоши усилвател и колони, втора употребва или не-маркови (но направени с разум и свестни компоненти) ... а най-добре е да си ги направиш сам. Ако искаш и можеш да го направиш, с четене в форума ще се поориентираш. Повечето хора тук са с такава техника.