Нов член в аудиофилското общество

Съобщение
Автор
freesoul

Нов член в аудиофилското общество

#1 Мнение от freesoul »

Здравейте всички,

Днес за първи път откривам вашия форум и с радост установявам,че има хора, които освен високите си технологични познания притежават и онази т.нар "степен на настръхване" (прочетох го тук и ми хареса) което дава музиката.

Разгледах форума и подразделите му и взех да се ориентирам. Като един напълно начинаещ се надявам да не ми се карате много за въпросите които ще задавам, а те гледам няма да са малко :lol: , но няма друг начин никой не се е родил научен, а благодарение на форум като този, процеса е много приятен.

Бих желал да ме насочите какво трябва да прочета преди да почна да питам глупави и 100 пъти изписани от Вас неща.
Всякакви линкове, информация и съкращения(доста се ползват) ще са ми от ползва, на този етап всичко е полезно.

Благодаря предварително!

п.с Ако темата не е за този раздел, се извинявам предваително на модераторите

wassilzaza
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от wassilzaza »

И аз бях като тебе до преди 3 седмици, но от отгава научих не малко поне според мен де, разгледай всички статий има интересни неща и в раздела долнлоад рови се във форума с много четене ще научиш някой неща, а колкото до означенията пиши на лично ако ги знам ще ти ги кажа.

Поздрави !!!

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”