HarmanKardon 970 или Yamaha AX-596
-
IFace
HarmanKardon 970 или Yamaha AX-596
Бихте ли ме посъветвали кой от двата усилвателя да си закупя. По технически параметри Yamaha-та изглежда по-добър. За съжаление няма как да чуя двата усилвтеля в едно и също помещение и едни и същи колони.
Бих бил благодарен, ако обосновете препоръките си с нещо повече от (този е по-як от онзи).
Бих бил благодарен, ако обосновете препоръките си с нещо повече от (този е по-як от онзи).
-
pioneer4o
Усилвателя
Слушал съм няколко усилвателя Хармън ,и мисля ,че знаят какво правят
Ако си отоговаря на честотната лента в сайта грешка няма да има ,но не бързай с избора! Разгледай ,чуй,прецени и чак тогава купувай ,мой съвет 
-
IFace
Yamaha
Yamaha намерих да се продава единствено в Техномаркет. В тоя хамбар и кон да цвили няма да го чуеш.
-
IFace
Добро предложение
Благодаря за предложението. Проблемът е, че съм от Велико Търново. Мисля, ако реша да е HarmanKardon да го взема от магазин Фактор, където имат и JBL E100, моделът колони които смятам да си купя към усилвателя. Там ще мога да го чуя как звучи с тях. Yamaha обаче нямат. Има го в Техноаркет. И тук се започва голямото чесане по тиквата, защото в техномаркет JBL нямат.
- Marian Lozev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Здраст значи първо колоните които искаш да си закупиш са пълни боклуци ....... другото като съвет е за ямахата и хармъна за мен ямахата дава по добър и топъл звук но за мен в момента събираш само гласове за дадени марки нищо повече ........
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
-
IFace
колони
Защо JBL E100 да са "пълни боклуци" и какво, приблизително от този ценови клас, не е боклук?Marian Lozev написа:Здраст значи първо колоните които искаш да си закупиш са пълни боклуци ....... другото като съвет е за ямахата и хармъна за мен ямахата дава по добър и топъл звук но за мен в момента събираш само гласове за дадени марки нищо повече ........
- Ivan Dimov
- има известен опит

- Обратна връзка:
-
IFace
- nikikoz
- има опит

- Обратна връзка:
Re: HarmanKardon 970 или Yamaha AX-596
моето мнение е да не си купуваш нито едното нито другото...за парите които ще ти струват нови можеш да си купиш далеч по хубави и истински неща...но това си е мое мнение....успехIFace написа:Бихте ли ме посъветвали кой от двата усилвателя да си закупя. По технически параметри Yamaha-та изглежда по-добър. За съжаление няма как да чуя двата усилвтеля в едно и също помещение и едни и същи колони.
- Simonov
- има известен опит

IFace написа:Темата малко се отклони, но след като стана дума за колоните, никой от вас не споменава на какъв усилвател сте ги чули. Все пак първоизточника е определящ. Ако усилвателите са "кошници" и Quadral да им сложите ще е все тая.
За мен най-важният фактор за качеството на едни колони е сцената, която постигат и "3D-то" В момента слушам на AX396, който съм чувал на БГ тонколони и в момента на проекта ми за Desktop TL. Ами с тези вторите се постига сцена(и то каква) а с предините неможеше да стане това
Най добрия вариант за 3D естествено са си 2 Х MONO
-
IFace
Simonov, kak оценяваш AX-396? Как са му басите? Някъде четох, че препоръчват допълнително да си купиш еквалайзер, ако искаш хубави баси. Вярно ли е?Simonov написа: За мен най-важният фактор за качеството на едни колони е сцената, която постигат и "3D-то" В момента слушам на AX396, който съм чувал на БГ тонколони и в момента на проекта ми за Desktop TL. Ами с тези вторите се постига сцена(и то каква) а с предините неможеше да стане това
Най добрия вариант за 3D естествено са си 2 Х MONO
- Simonov
- има известен опит

Ами аз не ползвам корекциите, а слушам на CD Direct. Може да се каже че басът е добре балансиран. Но т.нар. натурално звучене не се харесва на доста хора. Предполагам затова добавят еквилайзер. Високите са малко пресилени и леко синтетични, по мое мнение. При слушане ан по големи нива определено преобладават над останалата ччст от спектъра.
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
г
Не са виновни тези ,които Знаят какво се търси! Не са виновни и тези които търсят това. Виновни сме ние че бързаме с покупката на техника и не тръпаме опит ей така ,без да купуваме.
Не сме толкова богати че да купуваме куп системи ,но можем да си позволим техника под наем
,стига някой да дава такава.... ПЪК Като разберем какво ни харесва да си се хванем задраво и сериозно и да си го купим.
Ямахите са надути от към среди , само това обаче не дава натурализъм и сцена. Дава СИЛА ,защото когато някой иска СИЛЕН усилвател да му кажат всички Ямаха!
Не се сърдетен а производителите ,те просто задоволяват ниските страсти на потребителите
Така че и теб приятел ще те посъветвам да пробваш системи без да ги купуваш ,дори сам предложи на някой да му наемеш някой компонент и да започнеш експериментите си. Така хем той ще те уважава ,хем и ти ще си доволен.
Има много хора които биха изкарали малко парички от тази работа.
А ти надявам се да събереш знание ,че да се ориентираш кое ти дава нужното усещане за да си на върха.
Не сме толкова богати че да купуваме куп системи ,но можем да си позволим техника под наем
Ямахите са надути от към среди , само това обаче не дава натурализъм и сцена. Дава СИЛА ,защото когато някой иска СИЛЕН усилвател да му кажат всички Ямаха!
Не се сърдетен а производителите ,те просто задоволяват ниските страсти на потребителите
Така че и теб приятел ще те посъветвам да пробваш системи без да ги купуваш ,дори сам предложи на някой да му наемеш някой компонент и да започнеш експериментите си. Така хем той ще те уважава ,хем и ти ще си доволен.
Има много хора които биха изкарали малко парички от тази работа.
А ти надявам се да събереш знание ,че да се ориентираш кое ти дава нужното усещане за да си на върха.