kraino stapalo - balgarsko

Съобщение
Автор
AdsBot [Google]

kraino stapalo - balgarsko

#1 Мнение от AdsBot [Google] »

vidqh edno kraino stapalo. Vodi se balgarso POWER AMPLOFIER 2120 ili ne6to ot tozi sort. Tiq ne6ta svirqt li hubavo 6toto nali vse pak sa balgarski ?? I dali 100 lv e dobra cena kato izhodnata mo6tnost e 2x120w 4ohm.
(pone moga da sam siguren 4e e 2x120w samo kato mo vidqh radiatora otzad i poludqh . V sravnenie s edno JVC deto pak se vodi 2x120w toq radiator e ogromen . :)))

Аватар
JAVKA
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

Re: kraino stapalo - balgarsko

#2 Мнение от JAVKA »

sasser_tr написа:vidqh edno kraino stapalo. Vodi se balgarso POWER AMPLOFIER 2120 ili ne6to ot tozi sort. Tiq ne6ta svirqt li hubavo 6toto nali vse pak sa balgarski ?? I dali 100 lv e dobra cena kato izhodnata mo6tnost e 2x120w 4ohm.
(pone moga da sam siguren 4e e 2x120w samo kato mo vidqh radiatora otzad i poludqh . V sravnenie s edno JVC deto pak se vodi 2x120w toq radiator e ogromen . :)))
ako e edin v edna metalna kutia napraena kato za vgrajdane s drujki otprede mai si struva...az imam takuf EQ noo dobar...gledah daje 4e i na koncertite na planeta prima gi izpolzvat...

Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от Anakin »

На планета прима имаше едно понятие музика на открито и другото понятие благодарности на динакорд едва ли са им били такива стапалата всички професионални са за вграждане зимай за 100лв ше го моднеш малко ако са наложи

Аватар
JAVKA
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от JAVKA »

Anakin написа:На планета прима имаше едно понятие музика на открито и другото понятие благодарности на динакорд едва ли са им били такива стапалата всички професионални са за вграждане зимай за 100лв ше го моднеш малко ако са наложи
Стъпалата им определено не бяха такива,но като ледах по едно предаване и видях няколко такива EQ-та не стъпала наредени едно над друго

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”