Искам да попитам дали някой е сравнявал двата модела и какви са впечатленията ви?
Благодаря предварително.
Питане за Philips DVP - 3010/3040
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Re: Питане за Philips DVP - 3010/3040
Наясно ли си че нямат нищо общо отвътре.Krumkata написа:Искам да попитам дали някой е сравнявал двата модела и какви са впечатленията ви?
Благодаря предварително.
Не мисля че и 3010 е кой знае колко впечатляващо (имах).
3040 откакто го взех (щото 3010 много % са дефектни) е "свирило" няколко филма само
-=-
Не знам какви са ти изискванията от към аудио то DVD за 110 лева, но не очаквай чудеса
-
HymerrA
Не искам да изглежда безнадеждно,но новите Philips-и нямат нищо общо с едновремешното качество.Просто повечето им модели са пръки. Не останах доволен от 3040,защото ми насича филми от видеотеката още докато е чистак бърсак ново.Изгорях и с един нов Филипски телевизор.
Единственото по-съвременно тяхно нещо,от което съм безкрайно и безмерно доволен е един DVD плеър,който е произведен още в зората на стандарта в Белгия-невероятно качествена аудио и видео част, качествени кондензатори(Philips,за които има тема за сравнение ,а по-големите са Nichicon);предусилването на звука е транзисторно изпълнено.Подлъгах се и аз с новите покупки...
Единственото по-съвременно тяхно нещо,от което съм безкрайно и безмерно доволен е един DVD плеър,който е произведен още в зората на стандарта в Белгия-невероятно качествена аудио и видео част, качествени кондензатори(Philips,за които има тема за сравнение ,а по-големите са Nichicon);предусилването на звука е транзисторно изпълнено.Подлъгах се и аз с новите покупки...