Усилвател за Subwoofer ?

Съобщение
Автор
Аватар
botor
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

Усилвател за Subwoofer ?

#1 Мнение от botor »

Намерих този yсилвател за subwoofer MARNY MSA 101 http://911.bg/a2/offers.asp?p=1025522 , и искам да помоля за някакво мнение и дали някой знае за други предложения ( не много скъпи ).

blazers

#2 Мнение от blazers »

Имам приятел който преди ползваше тази марка за вграждане на суб буфери.Цитирам го-При по продължително слушане на буфера усилвателя почва да криви звука,без даже да е слушан на макс!Сам си прави изводите,иначе утре ще говоря снего,да ти препоръча нещо евентуално,само ми кажи колко ома ти е суба и колко вата е

Аватар
Lamer26
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#3 Мнение от Lamer26 »

не можеш ли да ползваш отделен усилвател?
дали е вграден дали не е вграден ?има ли значение
важното е на тебе да ти е от-полза.

blazers

#4 Мнение от blazers »

И това е вярно,аз лично не ги предпочитам вградените,поради една причина че не е удобно.В смисал че за да увеличаваш и да намаляш звука,трябва или той да е някаде в краката ти за да е удобно или да не те мързи изобщо

Аватар
Lamer26
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#5 Мнение от Lamer26 »

blazers написа:И това е вярно,аз лично не ги предпочитам вградените,поради една причина че не е удобно.В смисал че за да увеличаваш и да намаляш звука,трябва или той да е някаде в краката ти за да е удобно или да не те мързи изобщо
е това не е проблем с побългаряване и извежданер на дълъг
кабел -така нареченото жично дистанционно както се предлагат
някой по мощни авто-усилватели
и една малка кутийка кадето седиш и там куп потенциометри
с които настр.
ама това си е мое мнение

Martin Krumov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от Martin Krumov »

WOW 8O

Какви жични дистанционни, какви субуфъри разположени в краката ви?
Много си е удобно даже усилвателя да е поместен в кутията на суб-а. :wink: Поставя се на оптималното място, настройва се и не се пипа повече. А усилването става, като имате спецялен изход за суб от предусилвателя или просто изход за още едно крайно стъпало.

Някой спомена, че при по-скъпите автоусилватели имало такова дистанционно (жично). Искам да го попитам при по-евтините усилватели, където няма такова, потребителя всеки път ли отива до багажника, когато иска да си усили музиката :D

blazers

#7 Мнение от blazers »

myst3 написа:WOW 8O

Какви жични дистанционни, какви субуфъри разположени в краката ви?
Много си е удобно даже усилвателя да е поместен в кутията на суб-а. :wink: Поставя се на оптималното място, настройва се и не се пипа повече. А усилването става, като имате спецялен изход за суб от предусилвателя или просто изход за още едно крайно стъпало.

Някой спомена, че при по-скъпите автоусилватели имало такова дистанционно (жично). Искам да го попитам при по-евтините усилватели, където няма такова, потребителя всеки път ли отива до багажника, когато иска да си усили музиката :D
Това което казваш е вярно,но аз просто не го харесвам да е с вграден усилвател!Всеки има право на свое собствено мнение,а при кулите е друго там усилвателя се наглася веднъж и вече си усилваш и намаляш музиката от CD-то(а може и да не е CD)!

Аватар
botor
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#8 Мнение от botor »

blazers, мерси че се отзова по същество на въпроса ми, 8 ohm, 100 W e. А иначе усилването не е проблем, имам предусилвател с изход за sub, от който си се регулира sub-а.

blazers

#9 Мнение от blazers »

botor написа:blazers, мерси че се отзова по същество на въпроса ми, 8 ohm, 100 W e. А иначе усилването не е проблем, имам предусилвател с изход за sub, от който си се регулира sub-а.
Ами така е добре иначе,сега ще се видя с моя приятели и ще ти пиша довечера на лично няколко предложения!

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”