Здравейте,радвам се че попаднах в този форум,видях че хората са доста и се надявам разбиращи(което е така де,след като разгледах го разбрах)
Въпроса ми не съм сигурен че е за този раздел точно,извинявам се ако е така(просто не видях по-подходящо място).Скоро на един приятел му предстои покупка на нов рисийвър и се нагърбих да потърся малко по-професионално мнение.Насочили сме се към нещо от класа на DENON AVR 2106 или YAMAHA 757/767(ценови клас около 1000лв) Кое от двете смятате за по-добро и какъв друг избор има в този ценови клас?!
П.С. След малко разглеждане тука ми стана ясно,че темата е по-скоро за "Домашно кино" може би,така че модераторите да я местят ако решат.Все пак се надявам на отговори и смислени обяснения..мерси предварително
Denon AVR2106
- Marian Lozev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
YAMAHA
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Stafref
Еми..то добре ама това не са много обоснавани и изчерпателни отговори,а просто 2 марки.Все пак всяка марка има силни и слаби модели,издънки и попадения...идеята ми е за МОДЕЛИ от този клас..определени рисийвъри с техните + и -.Ако не ви се занимава по-добре да търся другаде...то е лесно на хартия в сайта на производителя да видя за какво става въпрос,но искам да разбера практически как стоят нещата...Иначе за YAMAHA съм съгласен..натам клонят нещата.Досега е бук с YAMAHA RX-V393,но това е вече доста морално остаряло
- mano
- има опит

- Обратна връзка:
един съвет от мене - иди и слушай, на хартия нещата са едни, като ти го пуснат е нещо съвсем друго.
и още нещо, не си уточнил за какво точно ти трябва този ресийвър? музика ? кино ?
Въпреки всичко прочети първо това : http://www.bgaudio.org/modules.php?name ... =0&thold=0
от марките които за които питаш, аз лично бих препоръчал Yamaha RX-V657B, даже се бях засилил да го купувам, но ... сега съм собственик на транзисторен двуканален усилвател А+B ДоГЦ, който убива всички ресийвъри на музика...
Успех с избора.
и още нещо, не си уточнил за какво точно ти трябва този ресийвър? музика ? кино ?
Въпреки всичко прочети първо това : http://www.bgaudio.org/modules.php?name ... =0&thold=0
от марките които за които питаш, аз лично бих препоръчал Yamaha RX-V657B, даже се бях засилил да го купувам, но ... сега съм собственик на транзисторен двуканален усилвател А+B ДоГЦ, който убива всички ресийвъри на музика...
Успех с избора.
-
Stafref
Aми рисийвъра ще се ползва за всичко общо взето....смисъл ще е свързан в хола с 2ДВД-та(с модулатор/превключвател от рисийвъра),СД,ВИДЕО,ТВ и идеята е да е максимално качествен за тази си цел-музика и домашно кино...
Обаче ние почти окончателно се насочихме към Yamaha RX-V757.Това май е най-доброто.657 не можахме да намерим в Пловдив..някой ако има идеи да споделя..
Обаче ние почти окончателно се насочихме към Yamaha RX-V757.Това май е най-доброто.657 не можахме да намерим в Пловдив..някой ако има идеи да споделя..