Мнения за денон...

Съобщение
Автор
ax500

Мнения за денон...

#1 Мнение от ax500 »

Утре смятам да поръчвам чрез интернет Denon PMA-1500AE и търся мнения. Разбрах че спечелил наградата за най-добър стерео усилвател на EISA за тази година! Щом я е спечелил явно е адски добър и дори и без да го чуя ще го взема! Все пак бих искал няколко мнения
преди да оформя поръчката... Все пак говорим за Denon който е спечелил EISA, така че не се съмнявам че ще е супер!

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Stefan Stefanov »

След като смяташ че е супер и така и така ще го купиш защо искаш мнения?
(Подозирам, че няма да са много ласкави)

strativari

re

#4 Мнение от strativari »

това е просто конфекция , правят се тестове дават се награди и т.н.т..... това е за да се продава даден продукт ....... ако искаш да слушаш музика чуй това онова сравни и тогава избери и купи :) .... има страшно много неща които не са спечелили нито една награда .....ноооооо като ги чуеш.....затова слушай не чети !!!!!!!!!
Успех :D

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Мнения за денон...

#5 Мнение от Rumen Suvandjiev »

ax500 написа: Щом я е спечелил явно е адски добър и дори и без да го чуя ще го взема!
Щом я е спечелил, ако въобще е така, значи единствено, че DENON са си платили за рекламата.
Щом можеш да вземеш нещо, без да го чуеш, значи няма смисъл да ти се дават каквито и да е съвети - ти със сигурност не си аудиофил и нямаш никакви изгледи да станеш такъв.

ND

#7 Мнение от ND »

За тези пари бих си взел това ....

Rutcho Този сайт не е за реклама на китайска конфекция. Затова делнах поста ти.

Аватар
Simonov
има известен опит
има известен опит

#8 Мнение от Simonov »

@ax500
Не че в този форум мразим заводската техника, не че е задължително да слушаш изцяло с DIY апартура, но просто тука хората са се научили да се доверяват единствено на ушите си :wink: а не на евтини рекламни трикове от рода на EISA. Щом си готов да дадеш сума пари за нещо което си виждал само на картинка значи държиш единствено и само на външния вид. Ако е така, по-добре си купи някой ста усилвател с хубав и запазен външен вид и набутай вътре нещо стойностно. DC версията на DOGC съм я чувал с ушите си и съм сигурен. че тая пръчка, която си харесал просто няма шанс :)

Хайде със здраве :)

strativari

ре

#9 Мнение от strativari »

Абе като стана дума и за коли сега се сещам че Мерцедес никога не е печелил класация за кола на годината ...... ама да ви кажа не е толкова лош :D ........ Просто правя паралел :D

ND

#10 Мнение от ND »

ND написа:За тези пари бих си взел това ....

Нито съм търговец нито рекламен агент :D ..... просто изказах лично мнение на база на това което съм чул и видял :D ...... щом то е неудобно триите няма проблем :D
ПС не е далеч деня ..... естествено ако не е дошъл вече по тази логика да се трият постове за всичко фабрично :D
Поздрави :D

Аватар
Dimitar Atanasov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: ре

#11 Мнение от Dimitar Atanasov »

strativari написа:Абе като стана дума и за коли сега се сещам че Мерцедес никога не е печелил класация за кола на годината ...... ама да ви кажа не е толкова лош :D ........ Просто правя паралел :D
Да ама Fiat 124, или иначе да го кажа Жигула, са печелили 1961

Да бе, грешката е моия 1967
Последно промяна от Dimitar Atanasov на Пет Авг 18, 2006 12:56 pm, променено общо 1 път.

strativari

ре

#13 Мнение от strativari »

:D :D :D благодаря за инфото , простете че се изложих :cry: :D

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#14 Мнение от Rumen Zografov »

ND написа:
ND написа:За тези пари бих си взел това ....

Нито съм търговец нито рекламен агент :D ..... просто изказах лично мнение на база на това което съм чул и видял :D ...... щом то е неудобно триите няма проблем :D
ПС не е далеч деня ..... естествено ако не е дошъл вече по тази логика да се трият постове за всичко фабрично :D
Поздрави :D
Нека не го обръщаме на война между DIY и фабрични изделия :!:
Всички знаем,че не всяко DIY устройство е читаво,както и че не всяко фабрично такова е некачествено.
Аз лично (човек,който се прекланя пред широката лента и рупора) слушам на изцяло фабрична и НЕмодвана техника (само колоните аз съм си "сковал") и смея да кажа,че има какво да се чуе на нея :wink:

Само да си свърша ремонта у нас и с удоволствие ще демонстрирам :D

А на ах500 мога само да му кажа,че така дори и салфетки не се купуват :D

Айде със здраве!!! :lol:
Изображение

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#15 Мнение от Rumen Suvandjiev »

ND написа: ... щом то е неудобно триите няма проблем :D
Не е неудобно, разбира се.
Просто е offtopic.
Човекът пита дали да си купи някакво изделие, без да го е слушал.
Ако искаш, отвори си отделна тема за обсъждане на китайските усилватели.
Няма да я трия.

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”