Темата е извън сферата на аудиото, но е въпрос който ме вълнува живо.
Всички кестени в София са болни. Има някакви дребни сиви мушици, които кръжат около и под кестените - истинска напаст. Листатат на дърветата са обсипани с кафяви петна. Не знам какви мерки и кой трябва да ги предприеме, но това е недопустимо. София и без това е доста мръсен град с цялото това движение. Единствените чисти и приятни места остават парковете, но тази болест ще унищожи и тях. Някой трябва да напрови нещо !!!!
Ако ими хора, които четат това и могат да направят нещо нека го сторят. Имаме толкова малко останало, нека не го губим така лесно заради безотговорност и безразличие.
Да не забравяме, че кестените са половината от дърветата в парковете в София и, ако не направим нищо все едно се съгласяваме с операция, чиято цел е да извади белия ни дроб.
Всички кестени в София са болни
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Всички кестени в София са болни
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!
- Dimitar Atanasov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Кафявите петна мисля че се наричаха ръждива мана, миналата година имах проблеми от този род с дърветата в двора...
Получават се от влагата и топлото
Не се оправят, трябва да се пръска с едни отрови, не си е работа и тогава само се спира разпространението, болните листа окапват и трябва да се съберат, за да не гният под дърветата, иначе другата година пак ще стане....
Може би това сега е резултат от миналата година, когато беше доста по - мокро...дърветата в нашта градина са добре сега
Получават се от влагата и топлото
Не се оправят, трябва да се пръска с едни отрови, не си е работа и тогава само се спира разпространението, болните листа окапват и трябва да се съберат, за да не гният под дърветата, иначе другата година пак ще стане....
Може би това сега е резултат от миналата година, когато беше доста по - мокро...дърветата в нашта градина са добре сега
- sparky
- има опит

- Обратна връзка:
Сега като спомена и аз се сетих че ги забелязах, но по стеблата, а не по листата, въпреки че може би личинките им ходят по листата.
Мислех че просто позват да им падат листата, ама явно не е това.
Дано се оправят от само себе си, защото аз поне не виждам кой ще се хване да направи нещо. Дано не съм прав.
Мислех че просто позват да им падат листата, ама явно не е това.
Дано се оправят от само себе си, защото аз поне не виждам кой ще се хване да направи нещо. Дано не съм прав.
Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят.