Óñèëâàòåë

Съобщение
Автор
AdsBot [Google]

Óñèëâàòåë

#1 Мнение от AdsBot [Google] »

Çäðàâåéòå.Êàçâàì ñå Éîðäàí è ñúì îò Áîòåâãðàä.Çíàíèÿòà ìè â àóäèîñôåðàòà ãðàíè÷àò ñ áåçóìíîòî....ïîíå â ñðàâíåíèå ñ âàøèòå.Òà êúì âúïðîñà.Èìàì ÷èñòî íîâè êîëîíè:
Ìîùíîñò: 120W
Èìïåäàíñ: 4 îìà
×åñòîòíà ëåíòà: 30hz- 20kHz
×óâñòâèòåëíîñò: 89 dB W/m

Âúïðîñà ìè å êàêâè ïàðàìåòðè ñà ïðåïîðú÷èòåëíè çà óñèëâàòåë(ïîíåæå òàêúâ ìè ëèïñâà) è ìîæå ëè íÿêîé äà ìè íàïðàâè òàêúâ.Çà äèçàéí è âúíøåí âèä íå ïðåòåíäèðàì...êîëîíèòå ñà êàòî öÿëî çëå...ìàðêà íÿìà äà ñïîìåíàâàì(ñðàì ìå å), òàêà, ÷å è óñèëâàòåëÿ ìîæå äà íå å ïúðâî êà÷åñòâî.È àêî ìîæå ïîòåíöèàëíà ñóìà êîÿòî ùå òðÿáâà äà ïëàòÿ.Áëàãîäàðÿ âè ïðåäâàðèòåëíî.Ïîçäðàâè. :smt039

Rado Penev
има опит
има опит
Обратна връзка:

Re: Усилвател

#2 Мнение от Rado Penev »

lypov написа:Здравейте.Казвам се Йордан и съм от Ботевград.Знанията ми в аудиосферата граничат с безумното....поне в сравнение с вашите.Та към въпроса.Имам чисто нови колони:
Мощност: 120W
Импеданс: 4 ома
Честотна лента: 30hz- 20kHz
Чувствителност: 89 dB W/m

Въпроса ми е какви параметри са препоръчителни за усилвател(понеже такъв ми липсва) и може ли някой да ми направи такъв.За дизайн и външен вид не претендирам...колоните са като цяло зле...марка няма да споменавам(срам ме е), така, че и усилвателя може да не е първо качество.И ако може потенциална сума която ще трябва да платя.Благодаря ви предварително.Поздрави. :smt039
Драсни едно лично на Daniel Petrov , той е човекът за горната работа.Ако нещо не се получи - до седмица ще пусна в продажба ГейКлона си - 2х30W 8 ома.

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”