Изгоряла пищялка на Jamo Classic 8 ?!

Съобщение
Автор
stefo007

Изгоряла пищялка на Jamo Classic 8 ?!

#1 Мнение от stefo007 »

Преди няколко дни се купиха 2 такива колони.Бяха втора употреба и в магазина си свириха ОК.Сега обаче изгоря пищялката и въпросът ми е от къде мога да поръчам евентуално същата пищялка? Също как да разбера цпецификацийте на пищялката, защото мисля на нея не пише (колоните не са за мен и не съм виждал още свалената пищялка).
И изобщо какво ще ме посъветвате да направя?
Благодаря предварително за отоговорите.

Аватар
jimy
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от jimy »

Аз допреди 2 години имах такива колони. Не са съвсем лоши, на мен ми харесваха до момента, когато най-сетне завърших един мой проект с Vifa драйвери и на практика 2-лентовите тела свирнаха значително по-добре. За мен пищялките на това Джамо са No Name. Доколкото си спомням от лепенката отзад не ставаше ясно какви са. Имаше някакво означение, но съм забравил вече. Иначе имат стабилна магнитна система. А параметрите просто трябва да се измерят, ако държиш да ги имаш. И силно се съмнявам, че ще намериш такава пищялка, освен от някой друг комплект такива колони. По-добре си вземи нещо марково със същите габарити, със същия импеданс и виж какво ще се получи.

stefo007

#4 Мнение от stefo007 »

Можете ли да ми препоръчате магазини, в които да разгледам за пищялки? Тоест някъде където хората си разбират, а не ме гледат като теле, както се получи в 1-2 магазина?

Аватар
the_ancient
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#5 Мнение от the_ancient »

може да пробваш на пиротска 22, но е много вероятно и там да те гледат "като теле". :lol:

stefo007

#6 Мнение от stefo007 »

Хехе.
А някъде другаде?

Аватар
Ivo_Hristev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Ivo_Hristev »

ПАС, но там със сигурност ще ти препоръча някой от тези които имат в наличност. Не че са лоши, просто според мен при тази ситуация смени и двата с еднакви.

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#8 Мнение от Kiril Kirilov »

the_ancient написа:може да пробваш на пиротска 22, но е много вероятно и там да те гледат "като теле". :lol:
Аз на Пиротска 22 се разбирам супер с Вальо...
Не мога да гадая какво трябва да бъде попитан, за да гледа като теле :smt044

Аватар
toroid
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#9 Мнение от toroid »

Попитай в някой от магазините,където се продават Джамовци да ти кажат на кой сервиз ги пращат гаранционните колони когато им стане нещо.След това отиваш в сервиза и там говориш с тях да ти намерят оригинална пищялка,може да имат или да ти изпишат.

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#10 Мнение от Stefan Stefanov »

[quote:291b6657c8="the_ancient"]може да пробваш на пиротска 22, но е много вероятно и там да те гледат "като теле". :lol:[/quote:291b6657c8]
Там ще те гледат като теле ако задаваш телешки въпроси! :D
Вальо си е много точен.

ND

#11 Мнение от ND »

the_ancient написа:може да пробваш на пиротска 22, но е много вероятно и там да те гледат "като теле". :lol:
Ако всички търговци /консултанти/ бяха като Вальо, България или поне българските магазини нямаше да са същите, МОИТЕ УВАЖЕНИЯ , и не пиши глупости неподготвен!!! :D

Аватар
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#12 Мнение от oceanman »

На пиротска има доста магазинчета с българо-китайски пищялки :lol:
Но от Вальо на Визатон, освен добър говорител ще получиш и много информация и доброжелателност, която трудно ще намериш другаде... :wink:

Gavril Gavrilov

#13 Мнение от Gavril Gavrilov »

Мисля, че е имал предвид, че ако пита в магазина на Визатон за пищялка за Ямо, ще го гледат все едно той е теле, а не че продавачът е теле :wink:

Аватар
DJ Popa
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#14 Мнение от DJ Popa »

Не мога да си представя как моя добър приятел Валери ще гледа като теле по въпрос свързан с високоговорители 8O ...

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”