NAD C542 - струва ли си ?

Съобщение
Автор
Evlampi

NAD C542 - струва ли си ?

#1 Мнение от Evlampi »

Здравейте .. в София продават този модел ЦД плеър .. на цена 810 лв.
Някой от тук има ли преки впечатления ат него ?
По чужди форуми много го хвалят.
Ясно е , че трябва да се чуе .. но ми се ще ако някой има сериозно мнение по въпроса да го сподели.

Чудя се може ли за тези пари на нашия пазар да се намери нещо по-добро .. ново без модове ...
И струва ли си разликата от 260 лв с по малкия му брат - С521

Благодаря

Аватар
borbata
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#3 Мнение от borbata »

Моят c542 сдаде багажа на осмия месец :D китайското си е китайско . След няколко месеца минах през магазина,от където го бях взел и имаше още един 542 ,а на него трябваше да се побутне капачето за диска иначе не тръгваше 8O

Evlampi

#4 Мнение от Evlampi »

Хмм взехте да ме отчайвате :( .. кажете тогава в ценовия диапазон до 100 лв .. какво си струва да се вземе .. Ново и без мод !

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#5 Мнение от Ivan Rachev »

бате за 100лв си вземи едно двд Елит :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Evlampi

#6 Мнение от Evlampi »

Бате имам Denon 1710... та друг двд плеър не ми трябва .. искам да взема Цд, но пък нямам възможност да дам 2-3-5 хиляди лева ... за това ми се ще да взема нещо прилично за 500-800лв макс ... чета тук там, че за тез пари хвалят горепосочените надове, също кембриджа ... ама тук момчетата ги оплюха, та за това питам за съвет ..

Ти примерно какво би ми препоръчал за тез пари .. да го има на нашия пазар .. Ново .. Без модове :) ...

И .. така и така сме на темата .. дай съвет и за малко по високия клас 2000-2500 ...

Аркамите навсякъде по форумите ги хвалят .. ама .. скъпи .. ти чувал ли си .. свирят ли .. стават ли ... въобще .. разкажи туй оний .. ама почни от по-скромните суми ...

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Ivan Rachev »

:D нямаш грижи , ела ще ти дам един плеар за 1000лв модван от Етераудио и една седмица да обикаляш по магазините да го сравняваш ...ти ще решиш после :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Evlampi

#8 Мнение от Evlampi »

Абе мерси за съдействието ... ама некак си .. 8 пъти писах че искам да е нов и не модван ... ти пак си пишеш твоето ...
Айде ако не те затруднява поговори ми баш за нещата дет питам .. пък за модове теми бол...

Krasi Yonchev

#9 Мнение от Krasi Yonchev »

Пич, не може да не ми напрви впечатление факта, че настоятелно бягаш от модове. Или аз не съм те разбрал правилно, или наистина не знаеш за какво иде реч?. И в двата случая няма да е загуба на време да минеш през линка по-горе, а и да слушаш "кой говори".
Последно промяна от Krasi Yonchev на Пет Юни 30, 2006 9:28 am, променено общо 3 пъти.

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#10 Мнение от Ivan Rachev »

донеси си новия после да ги сравниме...ако не те затруднява :D :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Evlampi

#12 Мнение от Evlampi »

Драги другари ... не се засягайте, но ми се ще да опростим нещата.
Питам нещо простичко и конкретно.
Да приемем, че съм консервативен тип и не съм привързан към модването .. или пък да приемем, че купувам плеъра за подарък .. и не искам да е човъркан. знам че според вас това е комромис с качеството, но да оставим за сега това настрана.
Питам ви .. в ценовия диапазон 500-800 лв какъв плеър бихте ми препоръчали - нов- без модове и свирещ добре за парите си ... Кембридж ли, денон ли .. над ли .. що ли ...
Ако имате преки наблюдения и желание за съдеиствие ще съм благодарен ... ако пък някой се наеме да ми разкаже нещо и за другите ми питания - по високия клас ... аркам .. пример и каквото друго се сетите .. направо ще съм щастлив - кое според вас е читаво и кое си струва .. кое е тояга ...
Но като начало ако имате вдъхновение .. спрете се на първия по-важен въпрос

Благодаря предварително

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#13 Мнение от velinski »

В такъв случай вземи каквото ти харесва на вид (явно това е целта). В ценовия диапазон който спомена плейърите звучат идентично, ммм да кажа приемливо, за човек, който нищо не разбира и не желае да разбира. Кой модел конкретно е по-добър от другия не мога да ти кажа, защото всички плейъри за тези пари имат големи трески за дялане. Примерно бих ти препоръчал някое Sony ES (имам големи сантименти) - с малко повече търсене в БГ може да се изкопае залежала НОВА машина от най-ниските модели на ESPRIT за около 900-1000 лева

Доста трудна е за модване след това (не че е невъзможно), но за фабрична изработка предлага най-много за парите си.

Свържи се със Сони България и поискай да ти изкопаят такъв плейър от складовете им. На мой прител му бяха докарали залежала бройка от Унгария чак.
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES

Аватар
Belin
Търговец
Търговец
Обратна връзка:

#14 Мнение от Belin »

Здравейте .. в София продават този модел ЦД плеър .. на цена 810 лв.
Някой от тук има ли преки впечатления ат него ?
По чужди форуми много го хвалят.
Ясно е , че трябва да се чуе .. но ми се ще ако някой има сериозно мнение по въпроса да го сподели.

Аз имам по предишния модел - 541. Наистина е с доста безчуствен и леко завоалиран звук. Това което ми харесва е възпризвеждането на самия вокал - като че ли е в стаята ти, но на тази цена мисля че не си струва.

ND

#15 Мнение от ND »

Колеги питащи не разбрахте ли, че спяганите от вас машинки не представляват интерес ТУК :evil: ...... това не е сайт който обсъжда купешки продукти, те са само база за сравнение, а спряганите от вас не са и това........ защо сигурно се сещате :D
При мен в момента е един невзрачен Филипс модван от Лозев, който ако го изкарам на един битак сигурно няма да му взема и 50лв. ,а свирката му е на кантар с NAIM CD 3.5 плеар за 3000лв.
Така, че ако мненията на изказалите се по-горе ви се струват несериозни :D ....... гледайте ревюта в WHAT hi-fi например , там на отвратително звучащия SONY CDP- 310 с джитер 2000 са дадени 5 звзди 8O
Успех с покупките :D

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”