Дизайна на форума е супер, НО имам основно предложение, което мисля че си струва да се обсъди.
Според мен е много добре отделните форуми в цялото да се разделят на под-форуми, а не само на DIY или BEST BUY... неминуемо ще се наложи да се вместват теми които просто няма да са си на мястото и така ще се получат обърквания. Сега е добре защото почти няма мнения и въпроси, но след време (в което абсолютно вярвам) ще се получи голяма бъркотия тук и тогава вече (ако не се обърне внимание сега) някой ще се сети за този пост
Предполагам, че това е голяма "играчка", но всеки да помага с каквото може
Предлагам да има форуми: "Analog Audio DIY", а не само "Solid State" а също и "Chip Amps DIY"
A ето и примера за който писах в заглавието на постинга ми: Получих материалите и ДЕМО диск от Япония относно LASER TURNTABLE-то за което бяхме говорили в форумите на дир.бг-то и хайде кажете ми къде да го поместя този материал с предложението ако някой се интересува да му сканирам и поместя накъде в нета информацията, а също така мога да "кача" диска на някое фтп с компресия в Lossless Codec например Monkey Audio???