Магнитна хартия
-
Goro
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
магнитна хартия
Магнитна лента произвеждаха в с. Драгор до Пазарджик, но това занимание е губене на време. Още повече, че тази хартия е покрита с магнитно твърд материал. Между печатните проводници съществува и капацитивна връзка.
- Fenkiller
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Re: Магнитна хартия
Мерси Лозев и аз така си помислих и тъкмо да зачекна въпроса...!lozef написа:... А и хартията не е магнитна
Става въпрос за графит предполагам ,за електростатични екрани (и допълнително намаляване на напрегнатостта на околните полета).
Kill with power! DIY ! DIY ! DIY !
-
Bojo
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: Магнитна хартия
Ако става дума за това което си мисля (но може и да се лъжа), мисля че темата действително си е "монопол" на Лозев защото е инспирирана от него. Аз също съм коментирал с него (и то не едн път), дори си позволявам да му давам съвети (къде безумни, къде не), но оставям на него да реши кога, къде и как да пусне въпросната тема. Още повече, че той е свършил голяма "развойна" дейност по въпроса.lozef написа:ИвоЩом още не съм пуснал темата във форума значи имам нещо напредвид.Не прави с чужда пита помен
А и хартията не е магнитна
ПП Лозев, направете контакт с Goro - мисля че има какво да обмените като информация и опит.