Галерия на говорители?

Съобщение
Автор
HymerrA

Галерия на говорители?

#1 Мнение от HymerrA »

Маркирал съм за закупуване едни колонки,но проблемът е че въпреки приличното си звучене на ушо не ми позволяват да ги отворя преди да ги платя.Знам само че окачаването е твърдо на ниските ,стълбовидно , импрегнирано със смоли,а колонките са триплентови с 12" ниски ,малки среди и височки.Баха вързани към 2x100W Technics и мисля,че с DoGC и малко доизкусуряване биха свирили изключително добре,когато се иска повече от FullRange,т.е. купони.
Та замисълът е дали не се досещате за сайтче с повечко снимков материал на говорители,където да потърся и моя или поне колоните :smt017

D.Kolev

#2 Мнение от D.Kolev »

:D :D :D
äàé íàíîâî , ÷å íèùî íå ñå ðàçáèðà îò íàïèñàíîòî èëè óäàðè åäèí åäèò äà íå òå ïðåìåñòÿò â "áèñåðè"

HymerrA

#3 Мнение от HymerrA »

Ами не знам дали е за бисери,но колоната е с леко заличен външен вид,който ще оправя когато имам възможност,но свири задоволително за изискванията ми при такива мощности.Намерих ги в един оказион,но от марка и помен няма останал.Бас-рефлекс с 12 инчови ниски ,5.5" среди и куполни високи.Окачването е май от кевлар ,импрегниран със смоли и е твърдо.Дали са ги там само ,че са 150 Вата едната и друго не знаят. Нямат желание и да ми ги отворят,но звукът си заслужава.Проблемът е в това,че ми приличат на един модел на Tannoy и ще е жалко от дребни предрасъдъци да ги изпусна :roll:
Затова търся някаква страница с повечко снимков материал на различни марки и модели колони ,където да разпозная въпросните,а аз си знам как ще стане :smt025

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Kiril Kirilov »

bigASSyou написа::D :D :D
дай наново , че нищо не се разбира от написаното или удари един едит да не те преместят в "бисери"
Off topic:

Ти къде се беше загубил приятелю? :)

D.Kolev

#5 Мнение от D.Kolev »

òóêà ñúì ñè . èçêàðâàì ïàðè÷êè :P è íå ìè å óäîáíî îò ðàáîòà äà ïîñòâàì , à êàòî ñúì â íàñ òîÿ êîìïþòúð íå ìîãà äà ãî ãëåäàì .
èíà÷å ÷åòà ôîðóìà :lol: .

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”