Plug-ins за winAmp
Plug-ins за winAmp
Трябва ми Plug-ins който да ми раздели слушалките като монитор, от звука който ще свири през колоните.
Re: Plug-ins за winAmp
Трябва ти plug-in един ти стигаsmyrkit написа:Трябва ми Plug-ins който да ми раздели слушалките като монитор, от звука който ще свири през колоните.

- xSIZARx
- чете
- Обратна връзка:
Знам кво ти трябва(долу-горе де;))Ако имаш звукова карта с 4 или повече канала за изход 6те направиш следното:2та предни канала си ги оставяш нормални, т.е. вържеш колоните за тях, а аз задните - слушалки.Проблема е в това че winamp няма опция за избор на активен канал. Препоръчаха ми BPM Studio, обаче версията която намерих ми правече проблеми.Наистина имаче такава опция, но при мен тя не работеше. Ядосах се и я зарязах. Ти обаче пробвай.Пак ако стане вместо случалки можеш да свържеш други колони и така да си слушаш две песни едновременно..Ако намериш груга програма пиши, нали?
Това с левия и десния канал е гадно.Лично аз не ти го препоръчвам.
Това с левия и десния канал е гадно.Лично аз не ти го препоръчвам.
-
- има известен опит
- Обратна връзка:
Здравейте! На мен пък ми трябва Plug-in за плейване на *.wv файлове. Намерих си един "WavePack Player v1.8.1 (x86) (in_wv.dll)" , с който обаче не успявам да пусна компилацията. Преди нямах проблем да я слушам с WINAMP, и то без да съм инсталирал нищо допълнително за целта, но се наложи да преинсталирам Windows-a и от тогава.... И тогава, и сега съм с WINAMP над 5-тя версия. С този Plug-in, които съм написал по-горе, когато дам Play ми излиза съобщение "Can't handle RAW WavPack files"
-
- има опит
- Обратна връзка:
smyrkit - вземи си едн азвукова карта за 10 лева, сложи си BPM-a или Atomix MP3 (при BPM се получаваше проблем, че ен уеднаквяваше нивото на всички MP3-ки, а Atomix-а няма такъв проблем) и спокойно можеш да нагласиш едната карта за слушалки другата за колони и дискотеката ти е готова.
Аз личнбо на Нова Година пусках с Atomix-а и останах много доволен!
Успех!
Аз личнбо на Нова Година пусках с Atomix-а и останах много доволен!

Успех!