Медни плочи за предни и задни панели

Съобщение
Автор
Visaton

Медни плочи за предни и задни панели

#1 Мнение от Visaton »

Бихте ли споделили къде могат да ми направят такива панели?Това което търся е фирмата да поддържа лазерно гравиране,рязане на дебели детайли,направа на отвори за захранващи куплунзи и такива....Преди си ги правих сам ама не стават добре :( .Също ако може да ме насочите от куде си взимате такива мадни плочи за панелите?

Аватар
Kaloyan Patchov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

Гравиране

#2 Мнение от Kaloyan Patchov »

http://www.10x.bg/

Аз имам CNC Фреза но няма да мога да ти помогна с дебелината иначе
за гравирането няма проблем.
Поздрави :wink:

HymerrA

#4 Мнение от HymerrA »

Зависи и от размерите.Не го плаши все пак ,но под 100 лева няма да излезне,а и медта не може сама по себе си да е краен продукт,защото чиста електролитна трудно се намира,а пък и се окислява и става малко по-сложно.Май един посребрен ще ти легне по-евтинко :smt025

Аватар
Fenkiller
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от Fenkiller »

В Практикер има малки размери на цена под 100лв. но мисля че дебелината е 1-2мм което може да не ти е удовлетворително!
Но иначе са идеално полирани и освен мед предлагат и алуминий в различни цветове.Идеални са за капаци на готова кутия.
:wink:
Kill with power! DIY ! DIY ! DIY !

Аватар
sparky
има опит
има опит
Обратна връзка:

#7 Мнение от sparky »

А ако искаш да е грозно по американски :) има и рифелова алуминиева ламарина. :) Некой американски пожарникар одма' ще купи всичко. :)

Това разбира се е в кръга на шегата. Най лесно е ако се съберете няколко човека и си купите голям лист. Аз съм купувал така алуминий преди време. От производителя си излиза най-евтино, а и специално при алуминия можеш да избереш и каква сплав точно ти трябва (по-мека или по-твърда).

Не знам как стои въпроса с помедняване на алуминий, и дали изобщо е възможоно. Иначе ако няма някакви особености е съвсем постижимо дори в домашни условия - вани, тоци, електроди - все познати неща. Пък има и фирми, които го правят предполагам.
Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят.

Visaton

#8 Мнение от Visaton »

Напрактика дебелината не ме бърка стига да е над 1мм.панелите ще се използват само за красота и няма да бъдат използвани за охлаждане.Освен мад работа ще ми свърши е подходящо обработен алуминии или месинг.Също има ли място в БГ където могат да ми валцоват моя мед така че да стане плоча?

Аватар
Kaloyan Patchov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

гравир

#10 Мнение от Kaloyan Patchov »

yamikto написа:Ако си близо до Стара Загора мога да те упътя къде да отидеш.
Интересно мие къде ще го упътиш защото аз имам рекламна агенция (Ситопечат) и гравираща машина. Дали случайно няма да е при мен :roll:
Поздрави.

Visaton

#12 Мнение от Visaton »

От Стара Загора съм :D пишете ми на Л.С. къде ще ме опътвате :D

Visaton

#14 Мнение от Visaton »

yamikto написа:
Visaton написа:От Стара Загора съм :D пишете ми на Л.С. къде ще ме опътвате :D
Имаш лично :!:
Не нямам.Пиши го пак

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”