Медни плочи за предни и задни панели
-
Visaton
Медни плочи за предни и задни панели
Бихте ли споделили къде могат да ми направят такива панели?Това което търся е фирмата да поддържа лазерно гравиране,рязане на дебели детайли,направа на отвори за захранващи куплунзи и такива....Преди си ги правих сам ама не стават добре
.Също ако може да ме насочите от куде си взимате такива мадни плочи за панелите?
- Kaloyan Patchov
- има известен опит

- Обратна връзка:
Гравиране
http://www.10x.bg/
Аз имам CNC Фреза но няма да мога да ти помогна с дебелината иначе
за гравирането няма проблем.
Поздрави
Аз имам CNC Фреза но няма да мога да ти помогна с дебелината иначе
за гравирането няма проблем.
Поздрави
-
HymerrA
- sparky
- има опит

- Обратна връзка:
А ако искаш да е грозно по американски
има и рифелова алуминиева ламарина.
Некой американски пожарникар одма' ще купи всичко. 
Това разбира се е в кръга на шегата. Най лесно е ако се съберете няколко човека и си купите голям лист. Аз съм купувал така алуминий преди време. От производителя си излиза най-евтино, а и специално при алуминия можеш да избереш и каква сплав точно ти трябва (по-мека или по-твърда).
Не знам как стои въпроса с помедняване на алуминий, и дали изобщо е възможоно. Иначе ако няма някакви особености е съвсем постижимо дори в домашни условия - вани, тоци, електроди - все познати неща. Пък има и фирми, които го правят предполагам.
Това разбира се е в кръга на шегата. Най лесно е ако се съберете няколко човека и си купите голям лист. Аз съм купувал така алуминий преди време. От производителя си излиза най-евтино, а и специално при алуминия можеш да избереш и каква сплав точно ти трябва (по-мека или по-твърда).
Не знам как стои въпроса с помедняване на алуминий, и дали изобщо е възможоно. Иначе ако няма някакви особености е съвсем постижимо дори в домашни условия - вани, тоци, електроди - все познати неща. Пък има и фирми, които го правят предполагам.
Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят.
-
Visaton
- Kaloyan Patchov
- има известен опит

- Обратна връзка:
гравир
Интересно мие къде ще го упътиш защото аз имам рекламна агенция (Ситопечат) и гравираща машина. Дали случайно няма да е при менyamikto написа:Ако си близо до Стара Загора мога да те упътя къде да отидеш.
Поздрави.
-
Visaton