Предложение за нов раздел
- sound
- има опит

- Обратна връзка:
Предложение за нов раздел
Всички в този форум са ценители на качеството. Ако ли някой, случайно попаднал не е - или става, или отпада. Не виждам защо е необходимо това да бъде обсъждано в отделна тема. Колкото до това кой с какви слушалки си е увредил слуха, едва ли е сериозна тема за дискусия, както и темата за наличието или отсъствието на инстинкт за самосъхранение у собственика на слушалките. И за да няма хора, пропити от мирова скръб по отминалите слухови възможности, следва да им напомня, че клечки за уши и спирт могат да си купят от всяка аптека. "Козлодуй им не требе", ако мога да перифразирам популярния лаф за жокера.
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Това си го вкарвам в личната колекция от турбо-бисериTomCrafT написа:Ми на мене HD590-V1 на Sennheiser ми се струват затворен тип въпреки мрежичките и всичко лъскавко по тях ми се струват ,че свирят като затворен тип.Не знам дали реално е така,но тези слушалки след миналите на същата фирма макар че ми свиреха идеално като качество ми издухаха докрай слуховия апарат.
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
-
TomCrafT
ВЕЛИНСКИ знам ,че си фен на слушалките,но независимо отворен или затворен тип си издхват слуха от всякъде.Аз се убедих в това,а и други хора покрай мен.Това моделче са ми трети качествени слушалки и вмомента освен за да прослушам нещо на компа не бих ги сложил
Що се отнася до съществуващия 1KW ,той си е повече за да се покаже нещо,а не за да се обсъди направата на нещо яко.Съжалявам за мнението ми ,но на мен ми трябва нещо ,което да свири една дузина пъти годишно,но да напуква мазилката и си го намерих.Ако пусна една тема как да си модифицирам новото стъпало ,в раздела за полупроводници я пиша изтрита
Що се отнася до съществуващия 1KW ,той си е повече за да се покаже нещо,а не за да се обсъди направата на нещо яко.Съжалявам за мнението ми ,но на мен ми трябва нещо ,което да свири една дузина пъти годишно,но да напуква мазилката и си го намерих.Ако пусна една тема как да си модифицирам новото стъпало ,в раздела за полупроводници я пиша изтрита
- Simonov
- има известен опит

Значи, аз също си мисля че раздела 1kW е подходящ за обсъждане на профи озвучение. Един въпрос в този раздел, задаен подходящо и на необходимото ниво, а не в стил:
"...имам две 18"-ки в 'ква кутия да ги сложа и колко дупки да им изрежа..." - примерно, би срещнал неоходимият полезен отговор. Във форума има достатъчно опитни членове за който, надявам се, профи озвучаването не е тера инкогнита. В крайна сметка тук, човек може да получи много по добра помощ относно тази област, отколкото в едни други "форуми"
Съвсем друг е порблема с подобряването на звученето на профи системите по клубовете.
1-во Ако собственика на "клуба" е някой прост, тесногръд селянин(като манталитет) с ограничен мироглед, на него ще му е все тая как свири системата му и ще гледа да мине "тънка лайсна". За него ще е важно тая така наречена "озвучителна с-ма" да "кърти мивки"
и нищо повече.
И 2-ро смятам, че в БГ има достатъчно фирми който се занимават с професионално озвучение, на професионално ниво. Съвсем друг е въпроса, дали някой ще се обърне към тях за тяхната професионална помощ
Хайде със здраве
"...имам две 18"-ки в 'ква кутия да ги сложа и колко дупки да им изрежа..." - примерно, би срещнал неоходимият полезен отговор. Във форума има достатъчно опитни членове за който, надявам се, профи озвучаването не е тера инкогнита. В крайна сметка тук, човек може да получи много по добра помощ относно тази област, отколкото в едни други "форуми"
Съвсем друг е порблема с подобряването на звученето на профи системите по клубовете.
1-во Ако собственика на "клуба" е някой прост, тесногръд селянин(като манталитет) с ограничен мироглед, на него ще му е все тая как свири системата му и ще гледа да мине "тънка лайсна". За него ще е важно тая така наречена "озвучителна с-ма" да "кърти мивки"
И 2-ро смятам, че в БГ има достатъчно фирми който се занимават с професионално озвучение, на професионално ниво. Съвсем друг е въпроса, дали някой ще се обърне към тях за тяхната професионална помощ
Хайде със здраве
-
TomCrafT
Добре де! Може да е интересно, а може и съществуващия раздел да върши работа,но не е за мен.Просто ще направя едно сайтче и ще решиме проблема.Мен не ме интересувам само еднолентови мощни паразити. Интересува ме и качеството в мощности,а не просто похвалата за почти фабрично такова.В други форуми няма да ходя,защото са си олигофрени и не разбират дори най-простото от Електроакустиката ,което прочетох тези дни