Subwoofer
-
kirilx
Subwoofer
Попадна ми един Boschmann SW 124 и реших да си направя subwoofer,не знам никакви данни на говорителя.
Ако може да ми дадете сайтове със схеми за направа на sub??
Ако може да ми дадете сайтове със схеми за направа на sub??
-
rudiem
Ето това излезе при търсене отгоре, отгоре с Google. http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=5538
Айде другият път да сме малко по-старателни в търсенето преди да търсим чужда помощ, ок?
Айде другият път да сме малко по-старателни в търсенето преди да търсим чужда помощ, ок?
- Rusin Atanasov
- има опит

- Обратна връзка:
- ionko
- Търговец

- Обратна връзка:
марка на говорителя: BOSCHMANN SW-124 SPL
размер на говорителя: 12" ( 300 мм )
мощност: 150W ( RMS )
импеданс: 4 ома
тегло: 15 кг
размери не кутията:
ширина: 58 см
височина: 40 см
долна основа: 36 см
горна основа: 26 см
вътрешен обем" 55 л
дебелина на материала: 18 мм
вид на материала: ПДЧ
външна облицовка: филц
вътрешна облицовка: вата
размер на говорителя: 12" ( 300 мм )
мощност: 150W ( RMS )
импеданс: 4 ома
тегло: 15 кг
размери не кутията:
ширина: 58 см
височина: 40 см
долна основа: 36 см
горна основа: 26 см
вътрешен обем" 55 л
дебелина на материала: 18 мм
вид на материала: ПДЧ
външна облицовка: филц
вътрешна облицовка: вата
-
kirilx
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Точно в момента се намираш в такъв сайт,приятелю!
Тук има хора (като GPS например),които са пробвали ако не всичко,то почти всичко в областта,в която ти се луташ в момента и не хващаш вяра на никого тук
Просто се разрови малко по-обстойно и попитай малко по-спокойно хората тук,като по-конкретно обясниш точно какво искаш и с какво разполагаш
Поздрави и успех!!!
Тук има хора (като GPS например),които са пробвали ако не всичко,то почти всичко в областта,в която ти се луташ в момента и не хващаш вяра на никого тук
Просто се разрови малко по-обстойно и попитай малко по-спокойно хората тук,като по-конкретно обясниш точно какво искаш и с какво разполагаш
Поздрави и успех!!!

-
gps
За въпросния бошман правих два варианта кутии-50 литра и 80 литра.Става въпрос за домашни колони за купони!В по-големия обем може да се настрои по-ниско фазоинвертора.Характерно за тази серия бошмани е че трябва да се разработят задължително
защото дават големи разлики в измерените T/S параметри след разработването спрямо параметрите като неразработени.Така че ако някой ти даде параметри-има голяма вероятност те да не отговарят на тези на твоя говорител!Скоро ще пусна тема за SW-84 и приключенията му в една Шкода