Активни тонколони Philips 544
- hudman
- чете и пита

- Обратна връзка:
Активни тонколони Philips 544
Имам такива тонколони но не съм доволен от високите и средните честоти. Пробвал съм ги с различни предусилватели но само ниските им излизат добре. Решил съм да им правя мод като им сменя средите и високите но незнам какви говорители да им купя и с какви филтри ако някой има опит с такива тонколони нека сподели, че не искам да се набутвам с проби и грешки. Благодаря предварително.
- toroid
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Не можеш да ги замениш освен с оригинални или с други но с абсолютно същите параметри!В противен случай съгласуването с вградения усилвател ще отиде по дяволите и звука може само по една случайност да е що годе приличен.Другият вариант е да имаш на разположение доста видове говорители и по експериментален път да нагаждаш и да пробваш кой ще ти хареса по звучене
Странно,аз съм с впечатление,че те точно с ниските са зле а среди и високи имат твърде прилични!?!?Да не са нещо пипани,сменяни говорители и др.?Мога да питам за среди/филипсови от по старите,корекомски/ако не ги е продал един приятел,бяха му в кутиите още,чисто нови.