За това става въпрос - http://www.radiopagajiba.latbs.lv/RRR/S-70.HTM
Колоните са произведени 1988г. и до преди месец не са били пускани (служели са за поставка на телевизор). В перфектно състояние са. Та имам няколко въпроса:
Заслужава ли си да дам 166лв. за тях?
150В в пасивен режим на колона ли е това или общо за двете, че нещо съм скаран с руския?
75ГДН-5 колко вата е всъщност?
Много ли е зле вградения усилвател?
Благодаря!
Radiotechnica S-70
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Катастрофално зле свирещи колони, ако толкова държиш да минеш тънко, по добре си намери 2-лентовите S-30B, имат най прилична свирка от цялата серия на Радиотехника, пасивни са.
Можеш да им ъпгрейднеш високочестотния с по качествен, правил съм го, както и да преформиш филтъра за него от 3-ти на 2-ри ред...
Можеш да им ъпгрейднеш високочестотния с по качествен, правил съм го, както и да преформиш филтъра за него от 3-ти на 2-ри ред...
5853 Labs
SE valve amps.

SE valve amps.
-
N.Jordanov
- има опит

- Обратна връзка:
-
gps
В режим пасивни-отиват към "мид-фи"(средна работа
)в режим активни са мъъъничко по-добре ама след толкова години пиезокристала който ползват за обратната връзка старее
а и други проблеми може да имат.....усилвателя повреди ли се и няма оправяне.....вч не стават.......сч свирят мътно-никаква сцена и детайл
....баса общо взето става за субуфър за кола-руснаците имат цял сайт за този бас в кола 
- bis
- има опит

- Обратна връзка:
Имам такива от 15-тина години и ми беше жал да се разделям с тях, та се чудих какво приложение да им намеря. После се сетих - това са чудесни компютърни колони. Малко са големи ама за сметка на това свирят по-добре от почти всички 2.1 системи. Само съм ги "моднал" да се включват едновременно, че иначе е много досадно. Скоро не съм пробвал да видя има ли някаква разлика при включването на механическата обратна връзка (ползвам ги без нея).
Може наистина да старее пиезокристала (ама и не, че ще си спомня как е било с него де).
Та по въпроса, ако не можеш да си позволиш нещо по-добро това все пак е някакво решение а после може да ги "преквалифицираш" Според мен до 120-150 лв. си струват (все пак са активни)
Та по въпроса, ако не можеш да си позволиш нещо по-добро това все пак е някакво решение а после може да ги "преквалифицираш" Според мен до 120-150 лв. си струват (все пак са активни)
-
gore
- чете и пита

- Обратна връзка:
имам ги същите.тва чудо не мре!bobby написа:Как може да пишете така за Руското производство. Виждали ли сте такава характеристика?http://www.radiopagajiba.latbs.lv/RRR/S-90.htm