проблем с говорител
-
NASKO91
проблем с говорител
здравеите хора!отдавна не съм се излагал при вас и реших да не изневерявам на традицията!та въпроса ми е следния:имам едни колони 2х40в трилентови с ввк201 бас и имам проблем с едната колона-котката ск1са говорителя за средните тои беше вв1015-10в 15ома и купихме друг с баща ми! той е вв1015б сложихме го и тръгна обаче сега се чува много по-слаб бас отколкото преди пише че говорителя също е 15ома обаче се чува по-силно от средните на другата колона.мога ли да направя нещо да го оправя доколкото става да се чува по-добре?поздрави на всички и ако някои ми отговори благодаря ако не здраве да е!
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: проблем с говорител
Продай здравите говорители на някой познат ,който има кола от класа им! (жигула(и марки втора ръка до 2000бона) Не си струва грижите ,времето и средствата за транспорт да оправяш тези говорители, освен ако не носят сантиментална стойност.
С взетите пари можеш да си купиш нещо друго каквото и да е ,или да започнеш да майстрориш свой проект.
Все пак си в DIY сайт . Възползвай се , научи! ,после питай
И тогава ,когато знаеш достатъчно ,ще привлечеш повече мозъци... а така ще ти е кеф и на теб

С взетите пари можеш да си купиш нещо друго каквото и да е ,или да започнеш да майстрориш свой проект.
Все пак си в DIY сайт . Възползвай се , научи! ,после питай
И тогава ,когато знаеш достатъчно ,ще привлечеш повече мозъци... а така ще ти е кеф и на теб