êîíñóëòàöèÿ
- toroid
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Мислят си,че правят опити да правят нещо но резултатът е отчайващо плачевен.Предимно музикантски неща изкарват но и те са със съмнително качество
Просто не си струва дори да проверяваш какви са им нещата,за нищо на света!!!

Последно промяна от toroid на Нед Фев 12, 2006 11:03 am, променено общо 2 пъти.
- raicho
- чете и пита
- Обратна връзка:
аз мога да потвърдя горепосоченото твърдение...колоните им имат смешни,ако изобщо могат да се наречат филтри...говорителите са под всякаква критика...отне ми месец и 100тина лева да преработя трилентовия модел,за да свирне горе-долу,което са 400лв...за тези пари можеж да направиш,че и да купиш нещо по-стойностно...оттам нататък твое решение,имам впечатления само от колоните...зависи какво ще купуваш ти 

-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
- Dimitar Chakarov
- трупа сериозен опит
- Обратна връзка:
Не е толкова сложно - имат подвжна преграда за промяна на обема и басрефлексната тръба е с супер модерни технологии като блендите на фотоапарата и си промена постоянно сечението, в резултат на което са постигнали резултати за които не можем и да мечтаем:)stereofonix написа:хората може да се напреде с материалаCrossblade написа:Само като видиш, че продават готови кутии за бас, без говорители ти става ясно колко са ок ...може само да гадаеме .... може да са исчислили мултифънкционална кутия
за всякакав тип говорители или печки
А на темата - един познат има от там усилвател 2х100W, за 100лв, и е доволен. Свирел - раздрънчавал колоните. Каза че са му сложили вентилаторчета дето се включват при прегряване. Аз обаче не съм го чувал този усилвател и ме съмнява да свиро особенно добре.
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Ако свири достатъчно силно, сигурно ще е по-добре от еквивалента на Елит или Тъндърbrum написа:
Не е толкова сложно - имат подвжна преграда за промяна на обема и басрефлексната тръба е с супер модерни технологии като блендите на фотоапарата и си промена постоянно сечението, в резултат на което са постигнали резултати за които не можем и да мечтаем:)
А на темата - един познат има от там усилвател 2х100W, за 100лв, и е доволен. Свирел - раздрънчавал колоните. Каза че са му сложили вентилаторчета дето се включват при прегряване. Аз обаче не съм го чувал този усилвател и ме съмнява да свиро особенно добре.

а че нямат нищо общо с идеята на този сайт е ясно

- kaloyan_ili
- чете
- Обратна връзка: