Съобщение
Автор
luchoh

#1 Мнение от luchoh »

Не че държа да ми видите големите уши, но имам усещането, че сайта има нужда от подръжка - качването на аватар се троши със следното съобщение (IE + Firefox):

Warning: move_uploaded_file(./modules/Forums/images/avatars/173177145243cc02391081e.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/kiril/public_html/bgaudio.org/includes/usercp_avatar.php on line 242

Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/tmp/phpplbmtd' to './modules/Forums/images/avatars/173177145243cc02391081e.jpg' in /home/kiril/public_html/bgaudio.org/includes/usercp_avatar.php on line 242

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

Re: Avatar upload

#2 Мнение от Nanko Rusev »

Можеше просто да пратил ЛС на Кирилов ;)
Дребен проблем, типично за phpBB.

Интересното е, че преди на мен не ми приемаше аватар по НИКАКЪВ начин, независимо че беше в норммите. Не ми даваше грешка, а че е качен успешно. Помолих г-н. Кирилов да ми го сложи ... phpBB :lol:

Поздрави.

luchoh

#3 Мнение от luchoh »

Благодаря - не знаех към кого да се обърна...

Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Teodor Gugulanoff »

mitkostoimenov написа:За тази кнга не знам,но като говорим за книги много искам да прочета една книга,която не открих никъде"Въпроси на HI-FI любителя",ако някой от вас е има нека да я изпрати на имейла ми.mitkostoimenov@abv.bg
Заслужава си, но по-скоро като справка, информация за еволюцията в hi-fi. Не приемай за 'чиста монета' всичко, което пише там ако все пак я намериш. Статиите в този сайт, събрани заедно биха представлявали една доста добра книга на тема 'Въпроси на HI-FI любителя'.
От този тип книги съм останал с добро впечатление за Касетните декове на Б. Орозов /цитирам по памет, надявам се не бъркам автора/.
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”