Малко помощ
- raiders
- чете
- Обратна връзка:
Малко помощ
Мисля да се пооборудвам малко повече и сега съм на етап център но се колебая дали сам да си го правя или закупя но след 4 колони направени от мен не мога да не кажа, че на 90% мисля да си го направя и като знам колко перипети и проблеми си имах докато ги напрвя предишните и след това ми казваха ама защо така защо иначе не ги направи сега питам дайте ми съвет аз мисля две среди и високи но колко голяма кутия какви говорители...( най-вероятно ще заложа на изберете българското )още не знам всъщност, да си кажа с какво ще ги захранвам де SONY STR-DE698, приемам всякъкви мнения някъде бях чел за един пич дето прави колони и това е вариант за мен защото като имам предвит че ще са или под или над ТВ-то трябва да са екранирани
-
Teodora Todorova
Какъв е въпроса точно?
Некъде, некъв пич правел колони ...
Редактирай си поста ако искаш някой да ти помогне. Организирай си мислите и после по организиран начин напиши въпросите, НО преди тъва вземи се ориентирай в какъв форум си се регистрирал, а това се получава с четене.
Иначе дето имаше един лаф "искам хубав компютър по възможност червен"
Поздрави,
Freestate
Некъде, некъв пич правел колони ...
Редактирай си поста ако искаш някой да ти помогне. Организирай си мислите и после по организиран начин напиши въпросите, НО преди тъва вземи се ориентирай в какъв форум си се регистрирал, а това се получава с четене.
Иначе дето имаше един лаф "искам хубав компютър по възможност червен"
Поздрави,
Freestate
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
-
rudiem
- moni
- чете и пита

- Обратна връзка: