магазин за Винили
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
ми различно - зависи от държавата и от начина на шипинг
средно между 5 дни и месец
eBay не е магазин за да гарантира неизпълнение на поръчка - всичко зависи на какъв продавач попадаш
аз лично съм си купувал супер редки плочи за смешни пари - $1, 2 euro...
средно между 5 дни и месец
eBay не е магазин за да гарантира неизпълнение на поръчка - всичко зависи на какъв продавач попадаш
аз лично съм си купувал супер редки плочи за смешни пари - $1, 2 euro...
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
- djiv
- има известен опит

- Обратна връзка:
Освен в Ebay, ако имаш Mastercard или Visa, а аз съм си ги направил само с тази цел, можеш да пазаруваш и от английски онлайн магазини, тъй като англия е страната с най-евтина поща. Ето линк към всички магазини за плочи в UK. За нови и втора употреба. Има и Hard To Find Records....абе всичко и такива смешни цени се намират. По 1-2 паунда.
http://www.moremusic.co.uk/links/uk_shops.htm
Надявам се да съм полезен
http://www.moremusic.co.uk/links/uk_shops.htm
Надявам се да съм полезен
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
че какво му е на онлайн пазаруването 
в българия никога не е имало винил-култура и винил-пазар, че сега да има добри винил-магазини
върхът на винилопроизводството бяха тавите на modern talking и пулсираща стълбица
дюкян меломан е един истински български магазин за винил - вътре има всичко, което се е продавало през соца, че и повече - не можеш да ги виниш че предлагат тъпи заглавия - такива са се произвеждали
най-високият клас масов грамофон беше акорд и фоника, като не броя корекомските машини, щото хората, които даваха долари за таква техника се брояха на пръсти
хората, които са си внасяли читав винил от запада преди години си го пазят или го продават за 0 време на други желаещи - не остава време да бъде изложен в магазин
в българия никога не е имало винил-култура и винил-пазар, че сега да има добри винил-магазини
върхът на винилопроизводството бяха тавите на modern talking и пулсираща стълбица
дюкян меломан е един истински български магазин за винил - вътре има всичко, което се е продавало през соца, че и повече - не можеш да ги виниш че предлагат тъпи заглавия - такива са се произвеждали
най-високият клас масов грамофон беше акорд и фоника, като не броя корекомските машини, щото хората, които даваха долари за таква техника се брояха на пръсти
хората, които са си внасяли читав винил от запада преди години си го пазят или го продават за 0 време на други желаещи - не остава време да бъде изложен в магазин
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
За да отвориш магазин за нещо, трябва да си сигурен, че ще имаш достатъчно голям оборот и съответно печалба.
Фактът, че нито една голяма верига музикални магазини не е отворила свой в България е достатъчно красноречив.
Винили се продават или в музикални магазини покрай CD-тата, или в аудиофилски магзаини покрай апаратурата. И в чужбина е така, много са малко магазините, които продават само плочи.
Фактът, че нито една голяма верига музикални магазини не е отворила свой в България е достатъчно красноречив.
Винили се продават или в музикални магазини покрай CD-тата, или в аудиофилски магзаини покрай апаратурата. И в чужбина е така, много са малко магазините, които продават само плочи.
-
Teodor Ainadjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Teodor Ainadjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Май говориш на изуст ?BlackBLOOD написа:
DJ-и?
Повечето не са виждали винил. Пускат по дискотеките МП3-ки от някой комп и си инграят с някакви програмки и пултове.И как няма да пускат МП3-ки при условие че въртят огромните мощности на някви АБ-та и профи драйвери.За акустиките в дискотеката няма да говорим. То има и хубави дискотеки в българия ама се броят на пръсти...
НЕ говорим за махаленски пускачи на еМ-пЕ-ТроЙки в запушени места с
неприятни хора и неприятно озвучаване
Има известен брой качествени диджеи в българия, като един от тях е
админ във форума
Става въпрос точно за организацията метрополис, хората там не са вчерашни
и са виждали и имат доста винил