От къде и какъв мат'рял за колони ?
-
McBright
- има опит

- Обратна връзка:
От къде и какъв мат'рял за колони ?
Решил съм да си спретна една кутия за събууфер, но искам да се вписва в стаята ми та ще ми трябва място с голям избор на цвят/вид/окантване. Най-вече ми трябва място на което да им кажа размерите на нужните ми плоскости, да им кажа цвета, матеряла и цвета. Най-вече ми трябва да могат да кантират плоскостите, това ми е най-големия проблем. Също ако могат да режат дупки, различни от 90 градусуви т.е. ми трябва да могат да ми нарпавят дупката за говорителя, защото аз нямам инструмент с който да си изрежа дупката, а "иСпитания" вариант със бормашината + хиляди дупки, изобщо няма място в това което съм решил/тръгнал да правя ...
- Cvetomir
- има опит

- Обратна връзка:
maaatrql
Маатряла си го избери ти за (има теми в които се е разисквал този въпрос) както и цвета , само ти знаеш кво ще ти хареса . окантването не е проблем аз го правя с ютията , а дупките със зеге . някой ( се сещам кой) беше споменал място където режат за 20-40 ст /м
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Teodor Gugulanoff
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Тъй като другата тема беше заключена, но не и изтрита (т.е. остава и може да се чете) бих искал да бъдат направени някои уточнения.
С оглед недопускане на погрешни впечатления у тези, които евентуално попаднат на нея в бъдеще, и като се има предвид, че McBright поставя въпрос за не какъв да е, а фурнирован MDF, нека изясни точно какъв MDF е закупил от съответния търговски обект ;)
Благодаря.
С оглед недопускане на погрешни впечатления у тези, които евентуално попаднат на нея в бъдеще, и като се има предвид, че McBright поставя въпрос за не какъв да е, а фурнирован MDF, нека изясни точно какъв MDF е закупил от съответния търговски обект ;)
Благодаря.