Re:за колоните OBERTON
-
djBoGo
Re:за колоните OBERTON
значи спрях се на модела s-152 защото ми се връзат и на парите с които разполагам и на работата за която ще ги използвам а именно за озвучаване на сватби и тем подобни не сам си и помислял да правя дискотека с тях
а и за цената си са добра оферта според мен 420 лв бройката.Да се надявам 4е по нататак ще успея да събера някой лев за да завърша конфигурацията с чифт sb118
На мястото където работя в момента е инсталирана система на PHONIC и се колебаех между OBERTON и PHONIC но май ще заложа на OBERTON.Ако някой мисли, че ще сгреша нека каже или помогне със съвет благодаря предварително 
-
Шумен е N1
От GPS:рашнев-точно такива като тебе имах предвид
Първо-на мен и загорка и останалите модератори ни писна да напомняме че се пише на български!Като се регистрира в форума направи ли си труда да прочетеш правилата които стоят в постоянна тема в началото на повечето форуми????Второ-като се регистрираш първо попрочети из форумите да си изясниш кой кой е и къде е твоето място преди да даваш "компетентни" мнения
Делнах ти 2-3 поста които освен че бяха на изикилифинчен англо български
бяха и некомпетентни!Нещата с профи драйверите, колоните и филтрите им въобще не са ти ясни-да ти пратя малко линкове по въпроса да се поограмотиш а 
-
gps
Щом е за сватби вземи S152 но с говорители 15XL400(предполагам ще се отрази на цената с 10-15 лв повече)-виж какво съм писал в предната тема която пусна.Разбира се ще чуеш и други мнения но като попрочетеш из форума ще разбереш че юзърите които са компетентни по въпроса за профи драйверите са няколко а останалите дават мнения на базата на случайни контакти
с отделни модели на разни фирми
и просто нямат цялостен поглед върху нещата.