ТЪРСЯ НЕЩО ЗА ТЕЗИ ИНТЕГРАЛИ:CS5211AGP & CS5212AGP
- DJ69
- има известен опит

- Обратна връзка:
ТЪРСЯ НЕЩО ЗА ТЕЗИ ИНТЕГРАЛИ:CS5211AGP & CS5212AGP
ТЪРСЯ НЕЩО ЗА ТЕЗИ ИНТЕГРАЛИ:CS5211AGP & CS5212AGP Знам че са кодер & декодер но немога да намеря ПДФ документи за тях и къде се продават!
- Fenkiller
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Може би не търсиш правилно?!?
Абстрахирай се от последните три букви които може би са грешни или просто има и друг производител освен ON semi.
Просто напиши в Google:
cs5211 datasheet
При мен излязоха поне 5 сайта с готов PDF за теглене.
Освен това не са кодер и декодер , а и двете са ключови стабилизатори (buck DC/DC конвертори ).
Иначе нямам идея къде има в наличност, пробвай с доставка от Фарнел а ако не е важно просто използвай друг тип регулатор например на National Комет ги държат в наличност!
Абстрахирай се от последните три букви които може би са грешни или просто има и друг производител освен ON semi.
Просто напиши в Google:
cs5211 datasheet
Освен това не са кодер и декодер , а и двете са ключови стабилизатори (buck DC/DC конвертори ).
Иначе нямам идея къде има в наличност, пробвай с доставка от Фарнел а ако не е важно просто използвай друг тип регулатор например на National Комет ги държат в наличност!
Kill with power! DIY ! DIY ! DIY !
- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- DJ69
- има известен опит

- Обратна връзка:
Странното е 4е ги търсих то4но както каза.. преди няколко дена и пак бе6е съ6тата работа ,а сега ми излязоха пдф-теFenkiller написа:Може би не търсиш правилно?!?
Просто напиши в Google:
cs5211 datasheet
Само4е сега като разгледах Пдф те подробно схемата на ЦС5211 няма нищо общо с тази която са напраили китаиците,Там 4ипа е журзан на 12В има 2 резистора и един кондензатор повечето му пинове са свързани към жумпари които превключват високо / ниско ниво или нито едно от тях изхода през резистор е свързан на базата на един транзистор който го играе ВЧ генератор след него има буфер и антена на печатната платка.На кутията пи6е6е 100000 комбинации до колкото се се6там не са DC/DC конвертори както ги дават в пдф а
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: